Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPADAJĄCE WŁOSY - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 19:37   #4743
Asji
Zadomowienie

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY - część III

Cytat:
Napisane przez lizawietta Pokaż wiadomość
kurde to ile u ciebie one kosztuja poszczegolnie , ja robilam tsh i ft3 i ft4 i za każdy zaplacilam 15 zł ( anty tpo chyba tez 15 zl kosztuje u mnie, ale nie jestem pewna)
Weszłam na stronę laboratorium, w którym robiłam TSH pół roku temu, (płaciłam za nie 30zł i wydawało mi się to nie drogo), ft3 i ft4 kosztują teraz po 25zł, anty-TPO 35zł. Obok mojej uczelni jest też laboratorium, dziś tam dzwoniłam i się dowiedziałam, że anty kosztuje 39zł...
Teraz trochę poszperałam w sieci i najtańsze laboratorium, jakie znajduję ma ceny następujące:
ft3 i ft4 - 20zł, anty-TPO - 30zł, czyli razem 70zł, nie wiem czy to normalna cena czy szukać dalej?
Może ktoś orientuje się jakie są ceny w placówkach Diagnostyki? Podobno jest dość tanio, ale nigdzie nie mogę znaleźć aktualnego cennika.
Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
bardzo polecam masowanie skory glowy. ja robilam to masazerem za 6-7zl. co prawda teraz nie masuje, bo placze mi moje dlugie wlosy z tymi krociutkimi, ale podczas batalii to byla moja skuteczna bron
Dermatolog też polecał mi robić delikatny masaż, niestety ja przy takich zabiegach wyrywam sobie mnóstwo włosów. Nie mogę na to patrzeć więc nie masuję
Asji jest offline Zgłoś do moderatora