2012-04-10, 19:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY - część III
Cytat:
Napisane przez lizawietta
kurde to ile u ciebie one kosztuja poszczegolnie , ja robilam tsh i ft3 i ft4 i za każdy zaplacilam 15 zł ( anty tpo chyba tez 15 zl kosztuje u mnie, ale nie jestem pewna)
|
Weszłam na stronę laboratorium, w którym robiłam TSH pół roku temu, (płaciłam za nie 30zł i wydawało mi się to nie drogo ), ft3 i ft4 kosztują teraz po 25zł, anty-TPO 35zł. Obok mojej uczelni jest też laboratorium, dziś tam dzwoniłam i się dowiedziałam, że anty kosztuje 39zł...
Teraz trochę poszperałam w sieci i najtańsze laboratorium, jakie znajduję ma ceny następujące:
ft3 i ft4 - 20zł, anty-TPO - 30zł, czyli razem 70zł, nie wiem czy to normalna cena czy szukać dalej?
Może ktoś orientuje się jakie są ceny w placówkach Diagnostyki? Podobno jest dość tanio, ale nigdzie nie mogę znaleźć aktualnego cennika.
Cytat:
Napisane przez la figa
bardzo polecam masowanie skory glowy. ja robilam to masazerem za 6-7zl. co prawda teraz nie masuje, bo placze mi moje dlugie wlosy z tymi krociutkimi, ale podczas batalii to byla moja skuteczna bron
|
Dermatolog też polecał mi robić delikatny masaż, niestety ja przy takich zabiegach wyrywam sobie mnóstwo włosów. Nie mogę na to patrzeć więc nie masuję
|
|
|