Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 20:54   #3506
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej uf, nadrobiłam.

co to za święta jak dowiadujesz się,że Twój dziadek zasłabł i zmarł?

Agaaaaa! Trzymaj się Słonko!!

Przykro mi...

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ty to masz jednak nasrane w głowie .
Poza tym jak mówicie o biedronce, to ja mam przed oczami to: http://www.youtube.com/watch?v=964PTzf6wUA
.
aaaaaaaaaaa kocham ten kawałek nawet kiedyś miałam go na mp3 najbardziej lubię dżdżownisia
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
normalnie Cię kocham! ta piosenka to hit na wszystkich naszych gminnych/rodzinnych piknikach
my nie mamy takich imprez u mnie czasami jak są znajomi rodziców z ich młodości i tata abstynent się upije to głośno interpretuje poezję śpiewaną , żałosne xD ale i urocze
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Po prostuuuuu wczoraj zobaczyłam R. I jest jak wino... Im starszy tym lepszy...
A psyche lubi wino
jedyne co mi przychodzi do głowy:

xD enjoy
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bania, Jak facet dobrze prowadzi to normalnie płyniesz nie musisz zastanawiać się co robić bo zanim pomyślisz,on to robi

Psyyyche daj spokój dziad krasnolud,a nie wino
1. właśnie moj tz dobrze tanczy i mi jest tym bardziej wstyd ze ja tak srednio umiem xD moj problem chyba polega w tym, ze to ja chce prowadzic mimo ze zdaje sobie sprawe z tego ze nie umiem tanczyc w parze, to smiem twierdzic, ze faceci nie potrafia tanczyc dobrze mi sie tanczy z tzem, z exem i z ojcem przyjaciolki

2. no i jesteśmy od niego wyższe

Cytat:
Monia, ja dzisiaj kiepsko
Ale od jutra obiecuję poprawę!!!
Zaczynam czytać książkę i mam nadzieję, że mnie pochłonie bez reszty A poza tym jutro przyjdzie mi shopper bag i wypadałoby gdzieś wyjść i ją zaprezentować
ej! ja dzisiaa bylam po buciki (nie kupilam przez co mam wqrw) no i w sklepie byla laska ktora miala taka shopper bag jak Twoj mialam mieszane mysli. albo wyciagnac bazuke z kieszonki i ja zbić za to, ze ma taka torebunie jak Psyholek albo, że to dziewczyna z tak dobrym serduszkiem, zupełnie jak Psyholek, skoro ma taka sama torebunie!

po szybkiej analizie stwierdzilam, że jest sympatyczna i nie zrobie jej krzywdy

po czym ona.. zobaczyla mnie i zaczela gwalcic wzrokiem moja spodniczke! i mierzyła mnie chyba przez całe wspólne mierzenie butków! nieładnie
Cytat:
Jutro sobie zrobię oczyszczanie..... Grapefruity, woda, zielona herbata, jogurt naturalny i jakieś jabłko...
jezu ja też. co planujesz ? tylko to co napisałaś?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując