2012-04-10, 20:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Napisane przez agnesuk
hej  uf, nadrobiłam.
co to za święta jak dowiadujesz się,że Twój dziadek zasłabł i zmarł? 
|
Agaaaaa! Trzymaj się Słonko!!
Przykro mi... 
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------
Cytat:
Napisane przez winyl
|
aaaaaaaaaaa kocham ten kawałek nawet kiedyś miałam go na mp3 najbardziej lubię dżdżownisia 
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
normalnie Cię kocham!  ta piosenka to hit na wszystkich naszych gminnych/rodzinnych piknikach
|
my nie mamy takich imprez u mnie czasami jak są znajomi rodziców z ich młodości i tata abstynent się upije to głośno interpretuje poezję śpiewaną , żałosne xD ale i urocze 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Po prostuuuuu wczoraj zobaczyłam R.  I jest jak wino... Im starszy tym lepszy...
A psyche lubi wino 
|
jedyne co mi przychodzi do głowy:

xD enjoy 
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Bania, Jak facet dobrze prowadzi to normalnie płyniesz  nie musisz zastanawiać się co robić bo zanim pomyślisz,on to robi
Psyyyche daj spokój dziad krasnolud,a nie wino 
|
1. właśnie moj tz dobrze tanczy i mi jest tym bardziej wstyd ze ja tak srednio umiem xD moj problem chyba polega w tym, ze to ja chce prowadzic mimo ze zdaje sobie sprawe z tego ze nie umiem tanczyc w parze, to smiem twierdzic, ze faceci nie potrafia tanczyc dobrze mi sie tanczy z tzem, z exem i z ojcem przyjaciolki 
2. no i jesteśmy od niego wyższe 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Monia, ja dzisiaj kiepsko 
Ale od jutra obiecuję poprawę!!! 
Zaczynam czytać książkę i mam nadzieję, że mnie pochłonie bez reszty  A poza tym jutro przyjdzie mi shopper bag i wypadałoby gdzieś wyjść i ją zaprezentować 
|
ej! ja dzisiaa bylam po buciki (nie kupilam przez co mam wqrw) no i w sklepie byla laska ktora miala taka shopper bag jak Twoj mialam mieszane mysli. albo wyciagnac bazuke z kieszonki i ja zbić za to, ze ma taka torebunie jak Psyholek albo, że to dziewczyna z tak dobrym serduszkiem, zupełnie jak Psyholek, skoro ma taka sama torebunie!
po szybkiej analizie stwierdzilam, że jest sympatyczna i nie zrobie jej krzywdy 
po czym ona.. zobaczyla mnie i zaczela gwalcic wzrokiem moja spodniczke! i mierzyła mnie chyba przez całe wspólne mierzenie butków! nieładnie 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Jutro sobie zrobię oczyszczanie..... Grapefruity, woda, zielona herbata, jogurt naturalny i jakieś jabłko...
|
jezu ja też. co planujesz ? tylko to co napisałaś?
|
|
|