Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 21:53   #4837
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Fakt, ten alkohol może wysuszać, nie przeczytałam składu, przyznaję
Ale póki co mi służy bardzo, zobaczymy jak później
Haha, w każdym sensie alkohol może wysuszać, zwłaszcza na drugi dzień

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja miałam odżywki z Ziaji - taką granatową, chyba właśnie regenerującą, teraz mam szampon i odżywkę różową - do włosów delikatnych. Obydwie serie świetne, ale odkąd myję się rano, a nie wieczorem, nie mam "nerwów" do nakładania odżywek :P

A ja pierwszy raz w życiu mam tak chamskiego kaca... Minęły właściwie 24h od mojego picia, a mnie głowa pęka na pół i cały czas czuję żołądek... Mam karę :P Ale myślę, że to chyba trochę syndrom odstawienia (bo wódki to nie piłam od sylwestra). Albo kwestia tego, że przeważnie jak się bardzo mocno spiłam, to wymiotowałam, a wczoraj wypiłam duuużo i nie wymiotowałam, więc cały alkohol mi został w organizmie... Bleeee...

No i nie było dziś shreda, wróciliśmy do Lubego około 19 i nie miałam już siły... Ale to i tak "dopiero" pierwszy dzień przerwy od samego początku, jutro już nie odpuszczę no i w sobotę skończę te 30 dni

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ach i mam jeszcze do Was pytanie - w poniedziałek idę wymieniać telefon do T-mobile i chcę wziąć jakąś Nokię a'la Blackberry - czyli "w jednym kawałku", z pełną klawiaturą QWERTY. Zastanawiam się nad E6, C3 i E72 - najbardziej mam na oku tą ostatnią (marzy mi się E6, ale rozsądek krzyczy, że za droga)... Miałyście może styczność z jakimś z tych telefonów, możecie coś poradzić?
Co do telefonów to wstrzymaj się z decyzją, bo jutro się TŻ w pracy podpyta, siedzi w branży to chociaż tyle pomoże