|
Dot.: Nuxe, Dermedic, Auriga, Lily Lolo, SANA, Inglot, Urban Decay i inne *Kwiecień*
Cytat:
Napisane przez Aalicia24
coś u mnie za krem dermedic albo róż lily lolo? 
|
Podoba mi się u Ciebie tylko: - podkład 123 perfect bourjois 51 vanille clair - kilka razy użyty
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------
Cytat:
Napisane przez yumei
coś u mnie za dermedic? odpowiedz proszę w moim wątku
|
Na razie nic, ale jeszcze zaglądnę. 
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Pandorzyca__
coś u mnie za :LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy  ?
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------
Cytat:
Napisane przez gorzkawa
coś u mnie za
- ZIAJA Antyperspirant Bloker
- LILY LOLO mineralny róż
- INGLOT cielisty matowy
? 
|
Na razie nic.
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Może coś u mnie wypatrzysz za - DERMEDIC Hydrain 2 krem nawilżający - raz przetestowany na dłoni, z kartonikiem
|
Bardzo dziękuję za propozycję, ale nic mi się nie przyda 
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------
Cytat:
Napisane przez kkasikka
cos u mnie za róż lily lolo i wkład inglot ?
|
Nic niestety.
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Ruda_kita
coś u mnie?
|
Podoba mi się:
Tołpa normalizujący tonik matujący 200ml NOWY
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj
Znajdziesz coś u mnie za - LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy ? 
|
Nic.
|