Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 09:23   #1175
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Hejo!

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

A dziewczyny u nas już minął termin potwierdzania przez gości. I tak nie będzie mojej babci ani rodzeństwa mojej mamy wszyscy mają mnie w dupie przyjdą na ślub ale na wesele nie tak to jest jak się ma powalonego ojca nikt go nie lubi on z resztą też i dlatego mi goście odmawiają. Także z najbliższej rodziny będą rodzice rodzeństwo jedna siostra cioteczna jedna babcia i tyle jak dobrze pójdzie to z moich gości przyjdzie max. 25 osób a najmniej 19.
To nie Twoja wina i niestety nic nie poradzisz

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
istnieją tacy ludzie istnieją, mój teściu taki jest tylko że nam to wywinął numer bo jak my to nie mogliśmy zamieszkac ze sobą przed ślubem a brat tżta szybciutko czmychnął i sie wyprowadził z resztą opowiadałam wam tu o tym...
Znając życie mój braciszek kochany będzie miał z górki poza tym juz robi co chce wiec...

dla potrzebujących

A ja dzisiaj muszę się wziąć za jakąś robotę. Bo jutro mogę mieć kartkówkę a nic się całe święta nie uczyła.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora