Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 08:33   #2456
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
MonikafAustyna gdzie jesteś??? Jeszcze nie wróciłś z W-cha??

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
Hej.
Cukrzycowe śniadanie wtrącone, na kawę muszę poczekać do przekąski popołudniowej

Tak, tylko wiesz... jeśli ktoś jest że tak powiem nierozciągnięty to istnieje bardzo duże ryzyko , że pęknie, i jak sobie poczytasz lub posłuchasz historii rodzących to faktycznie prawie każda pierwiastka pęka, jeśli nie jest nacięta. O szczęściu mówi się wówczas, jeśli nie pęknie za bardzo. Ale jak bardzo - tego nigdy nie wiesz. Ja się nie znam na tym i powiem szczerze w zasadzie jakoś tak nie mam siły się doktoryzować i faktycznie, może gdyby położne poświęciły więcej czasu i nie szły na łatwiznę, kobiety nie pękałyby podczas porodu . Tego nie będę komentować, bo nie chce kogoś obrazić, po prostu nie mam w tej materii doświadczenia kompletnie.

apropos - dostałam dwie torby wypranych ciuszków po znajomej... myślicie że mogę je tylko przepłukać w płynie do płukania (rzecz jasna tym 'specjalnym' ). Czy muszę wszystko prać... ?
Ja tam bym wyprała,gdy twój maluch sie uczuli np będziesz wiedziała na jaki proszek np.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora