Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-30, 02:09   #3721
malenkkaa
Przyczajenie

Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

witam mam pytanie w odnosnie dobrej a nawet bardzo dobrej prostownicy do wlosow,gdyz przeczytalam i obejrzalam juz chyba wszystkie strony a takze forum http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon12.gif na ten temat ale nie doszukalam sie konkretnej dla siebie odpowiedzi na ten temat.chcialabym zakupic juz taka z tych lepszych prostownic lecz jest ich tak duzo ze juz sama niewiem na co mam patrzec aby byla dobra,z tych najlepszych oczywiscie,wiec niewiem jaka firma sprawdza sie najlepiej a takze plytki bo napewno chcialabym ceramiczna i teraz niewiem czy ta z jonizacja jest dobra czy tez nie.mam pol dlugie wlosy,raczej takie cienkie ale proste.wiem ze gdy mialam prostowane wlosy u jednego fryzjera stylisty to mial on prostownice z ktorej unosila sie para,cos podobnie jak w zelasku i byla dla mnie dobra a wrecz boska.takze niewiem ile powinna miec Watu czy te z zwyzszym sa lepsze czy niema roznicy?duzo osob poleca Babyliss, -PRO , oraz Wigo lub vidal sassoon i teraz juz sama niewiem jaka(((naprawde bylabym strasznie wdzieczna gdybym uzyskala konkretna odpowiedz na moje pytanka mimo ze wiem ze prostownic jest duzo.z gory dziekuje i pozdrawiam.z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.dziekuje
malenkkaa jest offline Zgłoś do moderatora