2012-04-11, 13:37
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Witam mamusie
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW
Najważniejsza dla mnie wiadomość to, że w końcu poczułam ruchy dzidziolka  Na razie bardzo delikatne ale to cudne uczucie! Jestem przeszczęśliwa! 
|
Gratuluje upragnionych ruchów. Też długo na swoje czekałam choć nadal są delikatne.
Mój tata też sobie ubzdurał, że mała będzie miała na imię Aleksandra i jak dzwoni to zawsze pyta jak tam Aleksandra 
Cytat:
Napisane przez hanjah
Hej 
Tż mi się pochorował  Znów ma coś z żołądkiem... chciał się umówić do lekarza na emergency-jasne: pierwszy wolny termin to następny wtorek 
A że on przy jedzeniu pracuje to został w domu. Dzwonię do niego rano bo się nie odezwał o tej godzinie co dojeżdża do pracy, a on mi mówi że jest za ścianą 
|
Mój też wczoraj pół dnia przeleżał w łóżku. Ten sam problem - problemy żołądkowe. Zaaplikowałam mu leki, herbatkę z rumianku i wieczorem stwierdził, że już mu lepiej
Cytat:
Napisane przez ewka5891
ja lubie ogladac tutaj ' one born every minute'. czasami sa przerazające odcinki, ale jak sie rodzą dzieci to az plakac mi sie chce 
poza tym tłumacze to sobie, ze musze sie osluchac ze slownictwem na sali porodowej 
|
Też to kiedyś oglądałam, ale od kiedy zaszłam w ciąże już nie oglądam
|
|
|