2012-04-11, 12:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koty część IV
Cytat:
Napisane przez deser czekoladowy
Moja dostaje dość często odrobinkę tuńczyka, ale chyba będę musiała ograniczyć przez tą rtęć i metale ciężkie co Monika pisała.
Ale będzie darcie
W następnym tygodniu idziemy na kontrolę do weta. Mam wrażenie, że to zgrubienie gruczołu mlekowego trochę zmalało- oby.
|
No właśnie... 

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Nimfa20
Cóż, czy takie wiosenne to niekoniecznie, ale foty są
Wczoraj moje Chamisko się za mną bardzo stęskniło (miałam nocki i nie było mnie w domu) , bo jak się położyłam ok. 14 to strasznie wariował i miauczał. Wkurzona krzyknęłam: czego!? , a ten jak się zerwał z podłogi i leci do mnie! Rzucił się na mnie, później wlazł pod kołdrę, położył się, wyciągnął łapkę i kilka razy mnie wylizał po brodzie i nosie Nie obyło się bez kąsania, a jak Ale wybaczone. Traktuję to jako formę pieszczot 
Ha, ha, tak się ostatnio zastanawiałam i doszłam do wniosku, że wiecie kogo Persilla przypomina mi z pyszczka? Sowę Łeb taki nastroszony, oczy jak 5 złotówki 
|
Jakie słodkie 
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
Zapach też jest niezły, ale skład pozostawia wiele do życzenia... Ancijomak w ogóle uwielbia jedzenie o konsystencji musu, dlatego dziś PoN przypadł mu do gustu
|
|
|