Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 13:49   #4906
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
U mnie femibion jest w stałej cenie 40 zł. Jeśli któraś ma ochotę mogę kupić i wysłać.
Femibion Natal 2 jest w takiej cenie? Co to za apteka, że tak tanio?

Bardzo ładny brzusio

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
mam autko
Super Co kupiliście? Chyba, że już pisałaś i doczytam później

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
a ja znowu jak kaleka..

...wczoraj po pracy poslizgnelam sie na skorce od pomaranczy i wyladowalam na prawym kolanie i prawej dloniiiii lekko dotykajac brzucha z prawej strony...niby cala waga poszla mi na bol kolano i reke ale i tak ma strachaaaaaaaaa ....w domu odrazu zlapalam stetoskop i zaczelam szukac malego serduszka jak je uslyszalam odrazu sie lepiej poczulam.

w piatek mam wizyte u gina wiec go podgladne na usg bo po takiej akcji tylko to mnie uspokoji
Uff dobrze, że słyszałaś maleństwo i nic się nie stało. Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Eleganckie A one są z takiego materiału jak rajstopy,czy bardziej bawełniane?.
Te eleganckie rajstopki to 100 % nylon. Produkcja angielska Dostałam je od mojej siostry, a siostra od babci swojego Tż. Nie wiem skąd ona je wytrzasnęła. Tym bardziej, że są nowe. W opakowaniu z metkami

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
któaś z Was jakiś czas temu pisała, że zamówiła Jedo Fyn i jej krzyknęli czas oczekiwania 1-2 miesiące... Przestraszyłam się i wczoraj zamówiliśmy wozek na bobowozki, bo tam chyba wyszlo najtaniej będzie brązowa mura 4 z fotelikiem też brązowym (który kupiliśmy już wcześniej) wszystko pod kolor naszego psa co by ładnie pasowało
Gratuluję zakupu Wózek bardzo ładnie się prezentuję, no i pewnie pięknie będzie współgrał z psem
Zazdroszczę, ze masz już kupiony wózek. Nas też to czeka i jeszcze nie mam pojęcia czego chcę.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora