Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 13:03   #162
iwona1110
Zadomowienie

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Niestety zapomniałam spakować puszek na święta, więc poleciałam po coś mokrego do jednego i drugiego zoologicznego, a tam same whiskasy i kitekaty
Zapytałam, czy jest chociaż Royal, skoro plakaty na ścianach wiszą, a sprzedawca na to, że jest tylko dla kociąt, bo jak słodkie kuleczki dorastają, to nikt już nie karmi markową karmą...
Podkarpacie.
Ja się wcale nie dziwię. Wielkopolska - a też nie w centrach handlowych w zoologicznych sklepach same najbardziej popularne karmy. Ja mieszkam 10 km od Poznania i u mnie to już zupełnie tylko W. i K.

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
A ja dodam fotki kotów mojej babci: czarno-biały Kociamber i szary (niebieski?) Hrabia
Śliczne

Cytat:
Napisane przez Lenka 91 Pokaż wiadomość
ja mam koło okna rynnę która jest dziurawa i tam zawsze ptaki na wiosnę sobie robią gniazdo nie inaczej jest teraz dlatego Nensi z zamiłowaniem poluje na mój róg okna myśląc że dosięgnie biedne wróbelki
A ja pod balkonem mam forsycję w której wróble rano buszują. Co się dzieje - kot jest wpatrzony jak w obrazek. A jak się zapytam " co tam masz Horusku? " to szczeka, warczy i cmoka. Muszę to nagrać kiedyś

Mój facebook
iwona1110 jest offline Zgłoś do moderatora