Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarota postawię ...:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 16:39   #143
kalincia
BAN stały

Dot.: Tarota postawię ...:)

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
A ja lubię jak mi ktoś powróży, dla mnie to ciekawe. Nie widzę w tym nic złego. Traktuję to z przymrużeniem oka, jako dobrą zabawę .
Teraz się okaże, że te 5 stron wizażanek, które podały swoje dokładne dane i pytanie na priva, to wszystkie tak z przymróżeniem oka i dla zabawy...a wrózki się ogłaszają po internecie aż furczy, nawet klątwę można za zaliczeniem pocztowym na wroga zamówić. I ci naciągacze dobrze z tego żyją. Teraz się temu mniej dziwię, po tych pięciu stronach. Jakże można być tak naiwnym, by wierzyć, że drukowane kartoniki lub inne dziwaczne elementy dadzą nam wgląd w przyszłość? Powinna być emotikonka o nazwie "tarzam się ze śmiechu", to bym wkleiła. - ta jest z braku tamtej. Już kiedyś była tu taka gadka o horoskopach. Dostałam, jestem wdzięczna za poświęcony czas, ale 2/3 moich koleżanek uznało, że do nich pasuje, jak im przeczytałam, jako ich, po tym, jak podały mi swoje dane urodzeniowe. Potem się przyznałam, że eksperyment naukowy robiłam.
Taki sam zrobiłam na siostrze zakonnej w mojej pracy. Tu chodziło o wróżbę z imienia. Kiedy już powiedziała po przeczytaniu z książki, że "wszystko się zgadza", wyznałam przy innych pracownikach, że przeczytalam opis przypadkowo wybranego imienia. Śmiechu było!!!
Ludzie! Odrobinę zdrowego rozsądku zachowajcie.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując