Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 21:17   #3556
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Bania, jak jadłam 5 posiłków dziennie i wydawało mi się,że ok sie odżywiam, raz na jakiś czas coś wpadło itd. to utyłam Masakra,chyba psychicznie się teraz boję
Ale jak zjem rano o 6:00 to potem dopiero ok.14:00 jem drugi posiłek. Więc jak wracam do domu o 17 to nie jestem głodna,ewentualnie wsunę coś o 18 i tyle. Gorzej u tż, wtedy kolacja o 20:00
A co najdziwniejsze, przytyłam nieźle,może w klubie napiszę bo tutaj wstyd a centymetr pokazuje 2-3cm. więcej niż jak ważyłam parę dobrych kilosów mniej, więc w sumie centymetrowo tragedii nie ma
no co Ty?
nie wiedziałam, że masz aż tak pogmatwana historie zywienia, nie mam pojecia, w czym tkwi problem, chcialoby sie go zgonic na niejedzenie tych 5 posilkow, ale skoro piszesz, ze trzymajac sie jedzenia 5 posilkow - utylas, to nie mam pojecia co tu jest nie tak
padłabym to tez nie za dobrze ze przyzwyczajasz orgaznizm do takiego jedzenia ... nie wiem
miałam własnie pytac ile wazysz. a od kilku dni cwiczysz - widzisz poprawe?
nie myslalas nad dietetykiem?
bo zakladam, ze wszystkie badania masz pororbione, Ty jako jedna z pierwszych wysylasz nas tu wszystkie do lekarza gdy cos ze zdrowiem jest nie tak

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując