2012-04-11, 22:22
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Cześć dziewczyny, dotarłam i ja do kolejnej części. Strasznie długo mnie nie było, ale wkręciłam się w pracę magisterską i zrobiło się 60 stron   jestem na dobrej drodze do obrony w czerwcu. W sprawie wesela nic się nie zmieniło, tylko więcej ludzi już wie i oczywiście zawiść... smutne, ale prawdziwe. Tylko nie rozumiem tego kompletnie, bo przecież każdy ma swoją chwilę szczęścia prędzej czy później, no ale heh... niektórzy wolą zająć się zawiścią i głupimi komentarzami, zamiast swoim życiem. Nie ma co.
Cytat:
Napisane przez Antilia
Dziewczyny ja tu zdycham a Wy tyle natrzaskałyście, że nie nadrobie  gorączka mnie trzyma to cięzko w ogóle mi czytac ze zrozumieniem :P
|
Trzymam kciuki, zdrowiej! 
Cytat:
Napisane przez motylek1
Antilia życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Mój 2000 post i tak oto wtajemniczyłam się

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------
Może wy mi pomożecie, bo skończył mi się tusz do rzęs ale nie wiem na jaki się teraz zdecydować. Może mamcie jakieś sprawdzone i dobre tusze??
|
Ja używam już od dawna któreś z kolei opakowanie (charakterystyczne żółte) Maybelline Colossal Volum' express i nie zamienię na inny, próbowałam setki innych tuszów, ale zawsze powracałam do tego. Jest super!
|
|
|