Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 07:19   #125
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie głupie pytanie ale mnie to bardzo ciekawi..
Czy jest możliwe by nie poczuć jak odchodzą wody?
Zawsze się nad tym zastanawiam np. podczas kąpieli.. Czy jakby mi poszły wody, to czy kąpiąc się poczułabym to??
Obawiam sie ze podczas kapieli moglabys nie poczuc ale niekapiac sie nie ma opcji zebys nie zauwazyla no i jakby odeszly Ci podczas kapueli wody to po wyjsciu z wanny bys zauwazyla bo one sie jeszcze sacza, nie jest tak ze odejda i koniec
Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Jestem i ja.

Gratulacje dla iw i tikki!!!!

Ano ja Ci powiem,że tak samo jak Ty mam złe przeczucia... Bo ostatnio pisała,że jest w szpitalu,bo krwawić zaczęła... I od tamtej pory cisza.. Nie chce być wroną,ale... Oby nie

A tak w ogóle to dopadł mnie baby blues... Agresor mi się włączył i płaczek za jednym zamachem. Nawet mały dostał opr... Wiem,że on nic nie rozumie,ale mnie nerwy puściły. W dodatku chyba dopiero teraz nas ten kryzys dopadł,tzn ten skok i młody potrafi przez kilka godzin płakać,a jak uśnie to przesypia po5-6h a potem jak się dorwie do cyca to je aż do obrzygania. No i płacz znów się zaczyna
Dostał też jakiejś wysypki. wygląda ona jak zwyczajne syfki (czerwone na około a na czubku białe), cała buźke my wysypało i na głowie je ma nawet Tomek podejrzewa że to od szamponu moze być,bo po raz 1 go używaliśmy w niedziele i od tamtej pory się zaczęło. Jak był myty tylko wodą to było ok a teraz sie to dziadostwo przyplątało a myślicie,że go to może bolec też??

A i co do rozstępów to mnie nie znikają cały czas są ciemne tak jak były. w dodatku to mam je nawet w pachwinach i pod pachami

no to się pożaliłam...
Balbinko te krostki tomalbo potowki albo te hormonalne - zejda zaraz. My mialysmy takie same, moge Wam potem fotke wrzucic. Juz poschodzily. Ja kapalam mala w krochmalu caly czas mysle ze to tez pomoglo

Nadrobilam tylko do trzeciej strony ... Alescie poplynely z postami

Moje dziecko chyba samo z siebie przestanie jesc w nocy wczoraj jak o 21 zjadla tak obudzila sie o 4 wiec musze tylko przestawic godzine karmienia na ok 23

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Balbinka, jak on robi tyle takich kupek dziennie to widocznie tak ma.. Julia robi na mm raczej papkowate wiec te mnie zdziwily po prostu bo to byla u nas nowosc. Co do krostek slonce to nic nie uzywaj a juz napewno nie sudokremu! Przemywaj woda przegotowana i kap w krochmalu. Ja jak uzywalam na to rumianku to sie zaognilo po dwoch dniach... I staraj sie zeby te krostki mialy dostep do powietrza

Julka rozdrapala sobie w nocy strupek na policzku i ma buzke okrwawiona we wtorek sie podrapla przed lekarzem i teraz to znowu rozdrapala... Masakra
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora