Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 06:51   #528
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez Klolcia Pokaż wiadomość
Przychodzę ze zdjęciem moich ostatnich zakupów i zdobyczy. Margoltka wrzucała swoje herbatki to ja też je dołożyłam do zdjęcia, tak pięknie to razem wygląda

Od lewej:
- Babydream każdemu znany
- Argiles du Soleil, glinka różowa
- Madara, szampon Blask i Sprężystość
- Madara, odżywka Wzmocnienie i Naprawa
- Madara, próbka fluidu tonującego Moon Flower, regenerujący krem na noc, lekki krem głęboko nawilżający
- Eubiona, próbka kremu do rąk
- Lily Lolo, błyszczyk Scandalips (na moich ustach nie ma wyraźnego koloru, ot dobry pielęgnacyjny błyszczyk )
- Lily Lolo, róż Ooh La La (zakochałam się w ich pudełeczku najbardziej mi się podoba jego zakręcanie - tak wiem, że głupia jestem, ale tak się to miękko robi jak w żadnym innym pudełku po minerałach)
- Lily Lolo, próbka podkładu Saffron, różu Flushed, Candy Girl i bronzery Bondi Bronze i Waikiki
- Clipper, herbatek nie będę wymieniać, bo nazwy są napisane dużymi literami. Mają certyfikat Soil Association i są produkowane zgodnie z ideą Fair Trade
- Korres, Lip butter w kolorze Plum (niestety nigdzie nie znalazłam składu, firma podaje się za naturalną, ale nie wiem ile w tym prawdy, mam go z wymiany - przydałby się do tego pędzelek, ale palcem daje radę. Ma super właściwości pielęgnacyjne i daje piękny kolorek

Klolciu a próbowałaś już szamponu i odżywki madary?Masz już jakieś zdanie na ich temat?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora