2012-04-12, 07:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
MP, fajnie wygladasz w takich wlosach jakie mialas na zdjeciu, to naturalne?
|
tak Kochanie naturalna szopa
a co do Twojej analizy to przyznam się bez bicia, że ja wrócił TZ (ale juz na wizazu nie byłam ) to zjadłam 3 łyżki bigosu, wybrałam samą kapustę. Ale myślę, że potem to spaliłam 
Cytat:
Napisane przez Loriette
Wróciłam, 8km za mną
A co tutaj taka rozpusta!? To, że Laura dzisiaj sobie pozwoliła nie oznacza, że reszta wątku może się opierniczać i wcinać wszystko co żywe i martwe 
|
za 8 km!
Ale należą sie kopniaki za demotywację nas! Jaka rozpusta?!
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
A tak serio to i tak dobrze bo zazwyczaj rano wypiję szklankę mleka albo w ogóle nic, potem o 14 coś zjem w pracy,a potem w domu nic,a jak u tż to jakąś kolację. Do tego trochę ćwiczeń,a waga od wieków w miejscu  Chrupki jak zjem u tż to paczkę chyba z 3-4 dni dziubię, sama chrupek i słodyczy nie kupuje i nie jem, a jak kupię słoik masła orzechowego to przez 2 tygodnie go wsuwam. Nawet piwa już tyle nie piję,w tygodniu przerzuciłam się na wino  I masz babo placek, chyba trzeba bardziej ruszyć tyłek w stronę ćwiczeń? Co Wy na to?
|
Monia a pamietasz mój zastój kg na 2 tygodnie? Ciągle było 58, a ćwiczyłam, nie jadłam po 18, itd. Jadłam też nie dużo. Ale Ty chyba faktycznie za mało jesz wiesz, że żeby schudnąć trzeba jeść 
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
gdzie jest market odido?!
|
ja mam 3 km od domu koleś otworzył nowy sklep, a że mu nie szło to wlazł pod patronat odido 
Ale ja po milkę nie idę 
Właśnie wsuwam owsiankę z kostką czekolady co do dalszego przebiegu dnia nie mam pomysłu 
A jako, że w święta nie ćwiczyłam to po wczoraj mam zakwasy, chyba że to nie od ćwiczeń
|
|
|