2012-04-12, 08:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
cześć
No to zobaczysz na moim blogu, jak mój TŻ spropaguje dnsy i odczyni całą resztę magii, że tarty są na prawdę proste 
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
wow  ogromne 
|

Cytat:
Napisane przez aaby
Przede wszystkim brawa za chęci i za odwagę i konsekwencje w realizacji marzeń i celów 
Ja po studiach nie wiedziałam za bardzo, co chcę robić, i prawdę mówiąc gdybym teraz ponownie miała wybierać kierunek studiów to nie wiem, co bym wybrała. Zawsze marzyłam o architekturze, ale jestem zwyczajnie za leniwa na takie studia
Pierwszy stopień, mimo że zarządzanie, robiłam na wydziale budownictwa (studia inżynierskie) i ponad 50% przedmiotów to były przedmioty stricte techniczne. Miałam też przedmioty związane z nieruchomościami i tam właśnie łyknęłam bakcyla, stąd moja specjalność II stopnia. Chciałabym zrobić licencję zarządcy albo rzeczoznawcy, ale do tego potrzebowałabym jeszcze rok podyplomówki i rok praktyki A po 6 latach studiów (pierwszy stopień miałam czteroletni) naprawdę mam dość Ale może kiedyś...
Fajnie, że macie możliwość zwolnienia z części przedmiotów i skrócenia sobie studiów 
I ja też mam zajęcia co tydzień Tydzień w tydzień. Z przerwami na Święta
[FONT=Arial Narrow]A propo pościeli - dziewczyny, które kupowałyście pościel w IKEI: czy kołdrę i poduszki też macie z IKEI? Bo te pościele mają wymiar 150x200, a ja mam kołdrę 160x200 i zawsze myślałam, że pościele z IKEI pasują tylko na kołdry z IKEI. Z resztą z poduszkami też bym miała problem, bo w kompletach są poszewki bodajże 50x60, a ja mam 70x80  A niektóre wzory mają taaakie ładne... 
|
No to mnie rozumiesz, też mam przerwy tylko na święta...
Ja mam właśnie pościel z Ikei, kołdrę i poduchy też, bo właśnie niestety Ikea ma specyficzne wymiary i jak sie już tam kupi kołdrę, to poszewki tylko tam można kupić. W wielu miejscach już oglądałam i nie pasują...
|
|
|