Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 08:46   #4551
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

cześć

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Proste?! Dla mnie to abstrakcja!

Hehe, taki żarcik Po prostu niedawno sama zmieniałam serwer i pan z portalu napisał mi, że strona nie będzie działać jakieś 48h, bo musi nastąpić propagacja dns'ów. Zareagowałam tak samo jak Ty
Możesz teraz zapytać męża "Kochanie, czy dns'y już się spropagowały?"

Podziwiam!
No to zobaczysz na moim blogu, jak mój TŻ spropaguje dnsy i odczyni całą resztę magii, że tarty są na prawdę proste

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
wowogromne

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Przede wszystkim brawa za chęci i za odwagę i konsekwencje w realizacji marzeń i celów
Ja po studiach nie wiedziałam za bardzo, co chcę robić, i prawdę mówiąc gdybym teraz ponownie miała wybierać kierunek studiów to nie wiem, co bym wybrała. Zawsze marzyłam o architekturze, ale jestem zwyczajnie za leniwa na takie studia
Pierwszy stopień, mimo że zarządzanie, robiłam na wydziale budownictwa (studia inżynierskie) i ponad 50% przedmiotów to były przedmioty stricte techniczne. Miałam też przedmioty związane z nieruchomościami i tam właśnie łyknęłam bakcyla, stąd moja specjalność II stopnia. Chciałabym zrobić licencję zarządcy albo rzeczoznawcy, ale do tego potrzebowałabym jeszcze rok podyplomówki i rok praktyki A po 6 latach studiów (pierwszy stopień miałam czteroletni) naprawdę mam dość Ale może kiedyś...
Fajnie, że macie możliwość zwolnienia z części przedmiotów i skrócenia sobie studiów
I ja też mam zajęcia co tydzień Tydzień w tydzień. Z przerwami na Święta

[FONT=Arial Narrow]A propo pościeli - dziewczyny, które kupowałyście pościel w IKEI: czy kołdrę i poduszki też macie z IKEI? Bo te pościele mają wymiar 150x200, a ja mam kołdrę 160x200 i zawsze myślałam, że pościele z IKEI pasują tylko na kołdry z IKEI. Z resztą z poduszkami też bym miała problem, bo w kompletach są poszewki bodajże 50x60, a ja mam 70x80 A niektóre wzory mają taaakie ładne...
No to mnie rozumiesz, też mam przerwy tylko na święta...

Ja mam właśnie pościel z Ikei, kołdrę i poduchy też, bo właśnie niestety Ikea ma specyficzne wymiary i jak sie już tam kupi kołdrę, to poszewki tylko tam można kupić. W wielu miejscach już oglądałam i nie pasują...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora