2012-04-12, 09:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Napisane przez Bayje
Niczego się nie doszukuje po prostu przeglądałam ten blog raz i widziałam jak chwaliła się swoimi paczkami z suplementami diety. Alli i spalacze tłuszczu z Olimpu 
|
Nie bardzo chce mi się szukać po necie więc po prostu zapytam: co to jest Alli ?? Coś mi się kołacze, że reklamowali to w tv 
Cytat:
Napisane przez Bayje
|
To są takie zestawy jak dla kulturystów ?? 
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
To są wytatuowane brwi?
|
No raczej! I to chyba swoje brwi goli a zostaje tylko tatuaż, tak to przynajmniej wygląda.
Cytat:
Napisane przez Melanchton
Pokajam się trochę. Otóż nie znam zupełnie Kissie i mój komentarz dotyczył w sumie jednego zdjęcia. Znam za to kilka drobnych, niskich dziewczyn o naprawdę sporym biuście i nie zgadzam się, żeby wyglądało to ohydnie... No ale mówimy o naturalnym biuście, a nie o czymś takim...
|
Zazwyczaj niskie, drobne dziewczyny mają jednak biust proporcjonalny do sylwetki, nawet jeśli jest spory Ale silikony raczej idzie rozpoznać na pierwszy rzut oka a jeśli chodzi o Kissie to chyba nie ma osoby, która śmiało stwierdzi, że dziewczyna nie przesadziła z wielkością
Cytat:
Napisane przez ladymoonn
w to, że faceta znajdzie to ja bym nie wątpiła  pewnie znajdzie się jakiś koneser sporego biustu, któremu nie będzie nic przeszkadzało 
|
A ona czasem nie ma faceta? Coś mi zdaje, że wrzucała jakieś foty z mocno opalonym ziomem ...
Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt
Hajfajf! Ja też nie do końca pojmuję fenomen Kenzy - owszem, obiektywnie jest ładną kobietą, ale w mój gust totalnie się nie wpasowuje. Lubię taki typ kobiecej urody, że raz zobaczę i zapamiętuję, o Kenzie niestety nie mogę tego powiedzieć.
|
Tak piszecie o tej Kenzie, że aż poszukałam która to Dla mnie ma taką suczą urodę, to oczywiście jest lekko obraźliwe określenie, ale cóż.. tak mi się właśnie kojarzy 
Cytat:
Napisane przez kennedy
pozniej tylko problem z takimi cyckami. juz silikonow nie wyjmiesz- zawsze bedziesz je musiala miec
|
Pamela podobno wyjęła i aż jej się sutki przesunęły 
A tu Kissie o poranku http://www.kissies.se/mot-sverige
|
|
|