Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 10:12   #152
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
no i dobrze, że się wygadałaś, w końcu kto zrozumie Cię lepiej jak nie my - mające te same odczucia
a co do czoła - a może jej się ciemieniucha zaczyna?
No wlasnie nie wiem czy ciemieniucha - na glowce poki co nic nie ma.. ale na tym czolku to na srodku, miedzy brwiami zrobily sie takie suche luski wczoraj, smarowalam oliwka, troche ich zeszlo ale sa nadal no i uszka myslalam ze ma po prostu skore po tatusiu bo mojemu mezowi sie luszczy skora przy uszach... ale to co Jula ma to katastrofa jutro bedzie polozna to skonsultuje.. bo u pediatry bedziemy za miesiac ...
wyczytalam ze takie objawy (srodek czola luszczacy sie i uszy) moga wystepowac przy skazie bialkowej

Evcisz, jeszcze raz gratulacje - dzielna bylas
Karolca, no wlasnie matka jest sie na cala dobe ... ojcem niekoniecznie... oni nie sa uwiazani .. i pewnie dlatego inaczej podchodza do dziecka, maja dystans... Ja go nie mam. Mimo ze nie lece na kazde stekniecie corki i nie biore jej na rece to nie mam dystansu, bo potrafie patrzec jak placze, lezec obok niej i plakac z nia..
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora