Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 12:52   #554
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez anula_ga Pokaż wiadomość
Dziewczyny teraz ja mam pytanko - moja mama ma problem ze skórą generalnie, ostatnio z twarzą. Dermatolog orzekła, że to trądzik różowaty (czy jakos tak). Ja wiem, że pary razy było pisane na temat trądziku, ale poniewaz mnie ten temat nie dotyczył to nie przyswoiłam wiadomości z tego zakresu
Oczywiście lekarz dała mamie receptę na jakąś cudowną, robioną maść za ponad 200zł, ale może jest coś co by złagodziło efekty trądziku i nie było tak mordercze jak zapewne będzie ta maść? Martwię się, że jak mama sobie walnie tą chemię na swoją delikatną i wrazliwą cerę to jej dziury wypali.......
Mogłybyście mnie wspomóc i podrzucić jakieś pomysły albo sprawdzone specyfiki?
Cytat:
Napisane przez hola ola Pokaż wiadomość
to ja sie podepne pod to pytanie, moja mama była dzis u dermatologa i diagnoza taka jak u mamy Anulki, antybiotyk za 240 zl i apteczne paskudy..
Co za koincydencja Słuchajcież - czy widziałyście skład tego kremu na receptę? Może to wcale nie będzie jakaś straszna chemia, ja miałam trochę do czynienia z preparatami robionymi w aptece i były naprawdę super, nie konserwowane i w ogóle

Czy ktoś z Warszawy jest chętny na maseczkę Anuli???? Aga, Kotwilka????

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora