Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 14:32   #4611
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
[

Blonde dychaj!

Luz na 2 godz

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
co do książki o matce Madzi, to jak dla mnie to poroniony pomysł, jak można pisać o czymś co jeszcze jest niewyjaśnione???
dokladnie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
[
A jeszcze coś napiszę od nas Wczoraj byliśmy po moją Mamę na lotnisku. Ktoś zostawił u góry bagaż i całe piętro było zamknięte - takie procedury. Ja już sobie oczywiście wyobrażałam jak to będzie za 2 tyg jak będziemy się tam żegnać z TŻem no ale Mama z końcu przyleciała (zrobiłam na powitanie sztandar z napisem MAMA żeby nas szybko zauważyła heheh), w świetnej kondycji, wyspana, także kamień z serca spadł Pojechaliśmy jeszcze do rodziców na kawę, ale byliśmy jakąś godzinę, bo ja zasypiałam na siedząco (nie spałam wcześniej noc i w dzień też nie). Dziś mi się za to śniło, że miałam córeczkę i ją kąpałam taki sen chyba po opowieściach mojej mamy nt. opieki nad moim siostrzeńcem... będę musiała się tego wszystkiego nauczyć. Na szczęście on ma już prawie 8 miesięcy, więc spory chłop
Aha, a jak jechaliśmy z TŻem do rodziców to całą drogę rozmawialismy o naszym przyszłym dziecku haha! TŻ już ma nawet obmyślone jak będziemy rozszerzać jego dietę, jak ubierać, normalnie szok o ślubie tak chętnie nie dyskutuje, a o dziecku może godzinami...
idę się kąpać bo mam jakąś durną odżywkę do włosów, wczoraj myłam a dziś wyglądam jakbym tydzień nie myła nigdy tak nie miałam... Potem jedziemy z TŻem na pocztę - wyobrażacie sobie, że ja jeszcze PITu nie wysłałam
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
tak jakoś wyszło, odkąd skończył rok i domagał sie tylko jednej drzemki, to zawsze po obiadku go kładę oby jak najdłużej to trwało

super,ze mama wrocila cala i zdrowa
Poradzisz sobie z siostrzencem

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Książkę napisałam w oparciu o rozmowy z Katarzyną Waśniewską, jej rodziną, przyjaciółmi i wrogami - czytamy w oświadczeniu dziennikarki. Przedstawiłam historię młodej kobiety, która nie wiedziała, co zrobić ze swoim życiem, nie widziała przed sobą żadnych perspektyw. Historia Katarzyny Waśniewskiej stała się przyczynkiem do szerszej rozmowy o macierzyństwie, bezrobociu wśród młodych ludzi, roli Kościoła i mediów w społeczeństwie i wielkiej samotności, z którą nie każdy umie sobie poradzić. Takich dziewczyn jest w Polsce dużo więcej.

Problem może i rzeczywiście jest, w sensie zupełnie najogólniej: depresje poporodowe i ich konsekwencje, ale wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka szczególnie z domniemaną dzieciobójczynią, która "nie wiedziała, co zrobić ze swoim życiem, nie widziała przed sobą żadnych perspektyw" jest nie dość, że krzywdzące, to jeszcze niesmaczne.

zgadzam sie.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
[
Prezentujemy się z Kamilkiem
23+3
Załącznik 4616585

Fajnie,z e sie pokazalasSlicznie wygladacie