2012-04-12, 15:04
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
Napisane przez morelka1987
Wczoraj byłam na spisaniu protokołu, trochę się denerwowalismy ale niepotrzebnie  proboszcz jest przesympatyczny  chciałam żeby udzialał nam slubu ale niestety odchodzi w lipcu i będzie inny proboaszcz. Poprosiałam o nr o par które biorą slub tego samego dnia aby sie umówić w sprawie dekoracji i co sie okazalo... ze jestesmy sami  Dziwne bo to sobota, sierpnień, raczej taki termin oblegany. Troche się zmartwiłam pod względem finansowym, że będę płacić za calą dekorację. Ale dzisiaj mama jedzie do kwiaciarni i się zorientuje w cenie. Ale z drugiej strony będę miec dekoracje taka jak chcę tzn czerwoną  przewaznie robi się białe kwiaty bo sa uniwersalne i każdemu pasują a tak będe mieć swoj kolor przewodni  i nikt nie będzie nas poganiać po slubie że juz nastepna para czeka 
|
my mamy ślub w czerwcu i też na spisaniu protokołu zajrzałam w kalendarz i tylko my byliśmy zapisani 
Cytat:
Napisane przez E87
Niuto ja tez mam pozno przymiarke... 8 maja 1 przymiarka-skracanie, dopasowywanie itd...
|
ja 1 przymiarkę mam miesiąc przed ślubem, ale mi się wydaje, że to wystarczająco
|
|
|