2012-04-12, 17:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy
Cytat:
Napisane przez wontrubka
Lia, po tabsach możesz mieć jeszcze taki tabletkowy śluz świadczący o niczym. Bo przecież jak się bierze tabsy to też różnie z tym śluzem bywa, czasem wygląda jak płodny (choć wiadomo owu nie ma), raz niepłodny. Dlatego nie wnikaj narazie w to i nie klasyfikuj jako płodne/niepłodne, przynajmniej do okresu 
|
Na tabsach miałam mniej gęsty śluz i niezabarwiony tak mocno. Nigdy nie miałam zupełnej wody, a chyba taki jest kwalifikowany jako płodny? Poza tym, w dupie to mam, bo wracam do tabletek, na szczęście. Teraz tylko przeżyć miesiąc na gumkach bezawaryjnie i wyczekać tej miesiączki. Aż się boję.
katja_24, nie wiem, po prostu to znalazłam. Piszą, że wykonują w paru miastach, do tego w PDFie jest napisane o tym, że każdy człowiek ma prawo decydować o sobie - wynika więc, że nie ma problemu. Mój TŻ tego robić na pewno w ciągu 10 lat nie będzie, może do tego czasu się coś w naszym kraju zmieni. 
Arya90, mnie też zastanowiło miejsce pęknięcia... Może źle naciągnięta czy co? No bo jak tak? No nic to, sytuacja opanowana - to najważniejsze. Okres może być sporo opóźniony, w końcu to końska dawka hormonów. Ja bym się szybciej spodziewała nie miesiączki, tylko KRWAWIENIA wywołanego Escapelle. To dwie różne rzeczy.
|
|
|