Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje i olejki do włosów - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 16:47   #4162
Bayka
Zakorzenienie

GG do Bayka
Dot.: Oleje i olejki do włosów - cz. V

Cytat:
Napisane przez HairMania Pokaż wiadomość
Wczoraj zauważyłam coś niespotykanego u siebie na głowie Umyłam rano włoski (po nocy z rycyną na skalpie , na długości miód i na to olej winogronowy ) i były takie piękne , błyszczące delikatne no po prostu cudne , że ciągle je macałam . Siedziałam w szkole z ręką we włosach i je macałam , a wieczorem leżąc w łóżku masowałam głowę . I co ? Mam mnóstwo krótkich mocnych aż kujących włosków na skalpie ,nigdy tego nie miałam , na pewno nie przed olejowaniem skalpu rycyną. Czy któraś z Was też to u siebie zaobserwowała ?
Kurczę teraz zacznę całą głowę macać , jak wariatka ;>
A jeśli chodzi o znajomych i olejowanie to moja mama twierdzi , że wszystkie włosy mi od tego powychodzą koleżanki twierdzą , że to zbyt czasochłonne choć uważają , że mam bardzo ładne włosy . I jak tu im dogodzić

Moje włosy może i są teraz w lepszym stanie ale za to cera z każdym dniem gorsza ;(
ja zauwazylam to samo z tymi klujacymi wloskami jak wsadze reke we wlosy, bardzo sie z tego ciesze,ze sa ale oglonie to mnie moje baby hair do szlu doprowadzaja-te, ktore odstaja jak zwiazuje wlosy w kitka nic sie z nimi nie da zrobic, nie mozna ich opanowac

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
ale teraz i tak masz piekny naturalny kolor!
staram sie nie narzekac

Polskie literki? -Brak
Bayka jest offline Zgłoś do moderatora