2012-04-12, 16:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. IX + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Miłość nie jest urwą. Nie zgodzę się.
Ale wiem że czujesz się strasznie. Przeżyłam coś takiego kiedyś. Wyrwane serce, ból jakby ci ktoś zmiażdżyć klatkę chciał i ściśnięte gardło, że oddechy złapać nie można.
Jak długo jesteście ze sobą?
|
W sumie w maju minie rok od zaręczyn. A zaręczyliśmy się dość szybko, bo pięć miesięcy po tym, jak zaczęliśmy się spotykać.
I tak, dokładnie tak się wczoraj czułam, jakby mi ktoś wyrwał serce z klatki piersiowej.
Ale pogadaliśmy na poważnie i jest lepiej. Chyba przez to przejdziemy.
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Zastanawiam się skąd u niego ta niepewność  w ciągu kilku dni coś zaczęło nie pasować? To chyba nie tak szybko działa... Eee...i dziwnym trafem zbiegło się z wyjazdem. Może i zbieg okoliczności, nie wiem.
|
Nieee, jak tak teraz myślę, to po prostu wcześniej na takie drobnostki nie zwracałam uwagi.
Ale, jak pisałam wyzej, jest lepiej.
Cytat:
Napisane przez trellemorele
No to dziwne, że z wyjazdem się złożyło ale już ostatnio na niego narzekałaś..
A jego rodzina Cię lubi? Może ktoś mu głupot nagadał albo ma jak to ja nazywam- okresowe odbicie palmy.
Moje dzisiejsze pazury +
|
Właśnie, już ostatnio się kiepściło.
Z tego, co mi się wydawało, jak tam byłam, polubili mnie.
Na szczęście, rozmowa nam dużo dała.
Cytat:
Napisane przez cooone
Ruda, aż przykro czytać 
Pamiętaj, że możesz się tutaj zawsze wygadać, jakoś musicie przez to przebrnąć. Jeśli nie Wy, to Ty na pewno.
Musi Ci być ciężko ale pamiętaj, że trzeba być twardym a nie miętkim.
Nie wiem nawet co napisać, ja zdecydowanie nie jestem specjalistą od związków 
|
Jesteśmy twardzi. Dajemy radę, rozmawiamy, próbujemy przez te wątpliwości przebrnąć.
Cytat:
Napisane przez _dodi_
Ruda- wszystko będzie ok, on po prostu ma kryzys przed wiekiem średnim ;D przejdzie mu, troche cierpliwości !!
(...)
a dziś jest dzień czekolady także pazurkowaniaczki/-niaku brać się za wszystko co czekoladowe ;D
|
Jedna pocieszająca sztuka 
O jaaa, a ja żelki przeżuwam 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Obiecane swieżo malowane. Bell lotus efect 04 (kolor nawt wierny). Pazury najkrótsze jakie tylko mogą być, ale z zadowoleniem zauważyłam że mam wydłużona płytkę.
|

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;33496303]Dżizas ! mam sześć jedynek.Ogólnie,ze wszystkich przedmiotów.Dużo ? mało ? w przyszłym tygodniu poprawiam dwie,jutro jedną.[/QUOTE]
Niezłe wyposażenie 
Ale nie jest źle, u nas w gimnazjum rekordzista miał 71. Przykro mi, ale do pięt mu nie dorastasz 
Cytat:
Napisane przez ewalucja
nic nie umiałam na bankowość a dostałam 3... chyba facet się zlitował 
|

Ja nic nie umiałam na koło z vocaba i dostałam 83% 
Loooolli, paczuszka przyszła Piękny ten lakier, niech no mi tylko paznokcie odrosną! 
I dziękuję bałdzo za próbki
|
|
|