Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wynalazek dr Jekylla :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2001-12-06, 00:15   #2
guest
Zakorzenienie

Wynalazek dr Jekylla :-)

Własnie kupiłam nową szminkę Max Factora "lipfinity"... I nie wiem co oniej sądzić... Pomalowałam sie nią w ramach testu przed obiadem - makijaż przetrwał w stanie nie zmienionym... potem piłam gorącą herbate, wodę z sokiem, paliłam papieroski, specjalnie całowałam (sprawdzałam na mężu, dziecku i koleżance )... i nic! (no może na papierosach pozostaje nikły ślad w postaci kropek) Przed zmywaniem makijażu sprawdziłam w lustrze jak to wygląda - rzeczywiście pojawiły się niewielkie ubytki - pewnie od papierosów ale kszałt został zachowany. Uczucie podczas "noszenia "tej szminki nie było nieprzyjemne chociaż troszkę dziwne... Ale prawdziwe zdumienie ogarnęło mnie podczas demakijażu - ta szminka w ogóle nie chciała zejść!!! Najpierw żelem i wodą, potem mleczkiem i w końcu starłam gazą nasączoną oliwką, (przez chwilę zatanawiałam się nad zmywaczem do paznokci ). Zastanawiam się jak to działa? Na wszelki wypadek nałożyłam warswę balsamu do ust... Czy to nie jest szkodliwe? Czy ta szminka działa jak lakier do paznokci? Dlaczego tak trudno ją zmyć? Czy można jej używać na co dzień? Nie wysuszy mi ust?
Macie juz doświadczenia z tą szminką? Co o niej myślicie? To jakaś kosmetyczna bomba czy cud za który przyjdzie zapłacić spierzchniętymi ustami?
Pozdrawiam i czekam na opinie
Dalej w szoku Dominika
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując