2012-04-12, 20:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez Jolkaaa
no właśnie i ja przez to odciąganie tak mam wiecznie pełno mleka
a te tabletki drogie są ? i czy zahamują latkacje? ja już zdecydowałam, ze nie chce karmić. nie sprawia mi to przyjemności a wrecz przeciwnie 
|
Bo Ty nie karmisz tylko ciagle masz kontakt z laktatorem a to co innego i jak ma to byc przyjemne? Ja karmie teraz Szymona i to jest (teraz juz moge tak powiedziec) bardzo przyjemne, ale z Filipem mialam to samo co Ty( Tylko laktator) i tez mialam baaardzo duzo mleka bo sobie rozpedzilam sztucznie laktacje, wiec Cie doskonale rozumiem.
Te tabletki nie sa drogie, nie wiem ile kosztuja nie pamietam, ale cene mozna znalezc na necie na pewno. I one zahamuja Ci laktacje, tylko stopniowo nie z dnia na dzien. Idz do ginekologa jesli juz nie dajesz rady.
Cytat:
Napisane przez karolca
Tylko tak słyszałam, nie wiem jakie to niesie za sobą konsekwencje...
|
Ja tez kiedys czytalam o tych bandazach na piersi ale teraz wszedzie sie mowi ze nie wolno tak robic.
Takjak kiedys preferowalo sie masaz piersi taki mocny jak ja mialam jak mi polozna zrobila w domu ze myslalam ze odlece a teraz wszyscy mowia ze nie wolno mocno masowac piersi bo mozna uszkodzic kanaliki mleczne.
|