Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam W kwietniu za drobiazgi oddam kilka rzeczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-12, 21:58   #17
expectativa
Raczkowanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
Dot.: W kwietniu za drobiazgi oddam kilka rzeczy!

Przepraszam, że znów tak późno, ale mam naprawdę zawalony tydzień...
Tak, jak obiecałam przejrzałam swoje pudła w poszukiwaniu Kate Moss, której niestety nie znalazłam, ale byłam dziś u Mamy i zabrałam Jej perfumy Tzn. Ona je kupiła, a ja tydzień później dostałam takie same, więc zużycie jest identyczne - oczywiście jest to także Kate Moss, o którą mnie wczoraj pytałaś Wszystko tak, jak u mnie w wątku opisane - te same perfumy, taka sama ilość Mogę ewentualnie jeszcze dorzucić jakiś drobny kosmetyk, albo czekoladę
Więc jesli byś się zdecydowała na taką wymianę to ja na pewno przygarnęłabym tę chanelkę, co do marynarki to byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś w wolnym czasie cyknęła mi zdjęcie na osobie A jeśli chodzi o sukienkę floral, to chciałam Cię zapytać, czy ona zapina się np. na zamek, czy jest taka bardziej rozciągliwa? Bo dopiero później doczytałam, że to XS, więc obawiam się, że może być za mała... Ewentualnie, jeśli byłaby taka możliwość mogłabym ją zamienić na ten czarny kordigan, bądź - w sumie nawet chętniej - tą całkiem malutką sukienkę floral - dla mojej młodszej siostry powinna być akurat

Edytowane przez expectativa
Czas edycji: 2012-04-12 o 21:59
expectativa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując