Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-13, 08:20   #303
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Wiecie co tak czytam Was i czytam i jedna rzecz mnie dziwi (tylko mnie nie wyzywajcie) jeżeli macie problemy z karmieniem i dzieci się nie najadają to czemu robicie to na siłę. Ja nie dawałam rady nie wstydzę się tego ale doszłam do tego że nie ma co się męczyć i małego męczyć i przeszłam na mm i nie żałuję.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

No właśnie ja rodziłam w 37 + 4 dni i Antek nie był potraktowany jako wcześniak Teraz też nic nie zrobili ze mną w szpitalu w 36 tygodniu bo jakby był 37 to już bym Anię miała w domu
Hej hej, a mnie nie dziwi ,że dziewczyny walczą ,nikt nie obiecał ,że to jest proste, a co by nie mowić cyc to i wygoda i oszczędność i juz nie jedne badania udowodniły ,że zdrowie też

pól godziny polowałam na siku Kai , warunki jak na sali operacyjnej , wszystko aż ociekało octaniseptem , mam nadzieję,że nic nie wyhodują , jadę zawieźć
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora