2012-04-13, 07:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez aga89s
czy w peelingu też reguluję się pH? bo zrobiłam 30% glikola, wyregulowałam pH do ok. 3, minęło 3 dni a w ogóle, nic a nic się nie łuszczę...
w ogóle czuję się ostatnio strasznie brzydka. cera bez zmian, włosy przesuszone, kładę oleje, maski, cuda niewidy robię a wyglądają koszmarnie. widziałam swoje zdjęcie z maja jeszcze z długimi jak używałam odżywek z silikonami i wyglądały o niebo lepiej. zaczynam powoli tracić zapał do naturalnej pielęgnacji
|

Agus kochanie - ja teraz będe sie wymądrzac, bo mnie Grażynka ostatnio oświeciła! A może to stres? U mnie na włosach chyba własnie stres sie odbił Trochę mi wypadają i szybciej mi sie przetłuszczają.
I odżywke jmo odstaw - mi w 2-3 tygodnie popsuła włosy.
A Ty masz teraz śliczną buźkę i super włoski wiosenna depresyjka niech szybko mija! Musimy się schlac obie, może wtedy szybciej wróci nam humor 
Cytat:
Napisane przez anakazar
Szampon kuomaye do przetłuszczających się włosów jest świetny  Już podczas mycia się zadowalająco zachowuję.Pierwszy taki naturalny szampon,który tak się ślizga na włosach i tak się pieni-wyrazna odmiana w myciu 
Skalp domyty i świeży.Zapachu nie odnotowałam żadnego.Włosy też się bardzo fajnie zachowują po nim.Spodobał mi się na tyle,że idąc za przykładem Holusi idę go zamówić
Aniu napisz mi tylko jaką on ma ważność po otwarciu?
|
wiedziałam.
Anuś kochana ostatnio któraś nasza wątkowa gwiazdeczka mnie o to chyba pytała - wydaje mi sie, że kuomaye jest wazny 12 miesięcy od otwarcia (ale sprawdze wieczorem w domu).
|
|
|