Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-13, 08:11   #4972
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dzisiaj na innym forum przeczytałam wypowiedź pewnej kobiety która na codzień pracuje a raczej pomaga osobom niepełnosprawnym. Napisała, że jakby niektóre kobiety miały możliwość zobaczyć przyszłość i to jakie by się dziecko urodziło- gdyby nie selekcja naturalna (w sensie strasznie dobra rzecz) to by tak bardzo nie płakały za swoimi aniołkami. Że jednak czasami matka natura wybiera za nas i wie co robi. Że te stracone ciąże musiały mieć coś niedobrego, chorego. Nie chciałabym urodzić a potem przez całe życie płakać nad losem, zdrowiem mojego dziecka.
Już Ci to mówiłam, ale powtórzę! Jesteś bardzo mądrą kobietą Gold podziwiam za spokój i racjonalne podejście

Trzymam dzisiaj za Ciebie mocno kciuki!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Gucia - poczekaj do czerwca z tym wyjazdem - od chyba 8 czerwca zaczyna latać Eurolot na trasie Kraków-Amsterdam i bilety będą tanie (od 200 zł w obie strony). Już można na ich stronie rezerwować.
Jeśli nie Eurolot to się musisz tułać Lotem przez Warszawę albo jechać do Katowic i potem lecisz Wizzairem do Eindhoven. A z Krakowa jeszcze lata Ryanair ale też do Eindhoven.
Mówisz? hmm.. może faktycznie tak zrobię. My możemy lecieć albo z Katowic albo z Krk i właśnie na Einhoven musimy się dostać Sprawdzę ceny biletów (bo wczoraj nie zdążyłam) i będziemy się decydować

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
cześć, dawno mnie nie było. w święta byliśmy u szwagra i teściowej i Kuba złapał infekcje i ma katar, kaszel i kicha, byłam z nim dzisiaj u lekarza i dostał antybiotyk
Dużo zdrówka dla Małego!

Witajcie,

wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie (pierwszy raz tak je zapuściłam), jeszcze tylko podłogi mi zostały do umycia Ale to już w sobotę bo będziemy mieli gości, więc tak prawie będzie

Wczoraj nie byłam biegać padało... ale może dzisiaj mi się uda Powiem Wam szczerze, że nigdy nie myślałam, że będę tak wściekła na to, że mogę posiedzieć sobie w domu, na prawdę mi zależało żeby iść pobiegać Oby to nie był słomiany zapał

Niby ten tydzień pracy był krótszy a i tak nie mogę się doczekać 16:00

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora