Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ligh Sheer Duet depilacja laserowa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-13, 09:19   #282
ona24689
Raczkowanie

Dot.: Ligh Sheer Duet depilacja laserowa

MOZE MI POMOZECIE SZYBKO

Juz jutro ( sobota) ide na pierwsyz zabuieg LSD . Salon od 3 miesiecy działa, byłam na rozmowie u babki, powiedziala ze przed zabiegiem bede miala rozmowe z dermatolog i po rozmowie bedzie zabieg.

Troche sie boje tego ze nie bedzie efektow. Salon w sumie bardzo ladny, widac ze ktos wlozyl w niego duzo pieniedzy.

Bede robic brzuch i plecy ( linia biała i kosci ogonowa) razem 300 zł ( 150 brzuch i 150 plecy normalnie caly brzuch kosztuje 300 ale za linie biala wezmie polowe mniej to samo tyczy sie plecow)

powiedziala ze zabiegi czyli odstep wykonywania zalezy od wlosa. Robi sie je co 6, 8, lub 10 tyg, ale czasem nawet trzeba co 4 ??
Spytałam o reklamacje, powiedziala ze nie bedzie takiej potrzeby zeby kladac bo jest pewna sprzetu i etgo ze wloski nie odrosną. a nawet jesli to moge zlozyc reklamacje

Nie chce co 4 tyg ( miesiac) wydawac 300 zł o.O

Juz nie wiem przeczytalam tu ze napisaliscie ze zabieg musi byc MINUMUM po 8 t ygodniu....

Ogolnie mam oliwkowa karnacje, wloski na kosci ogonowej ( nigdy nie ruszane) ciemne i miekkie
a na brzuchu mam golonw wiec są grube czarne i twarde

moze ktos zdazy odpowiedziec

__ aha no i kwestia lata i opalania. poniewaz teraz zaczynam 1 zabieg, wiec w lato nie bede mogla sie opalac ( tzn brzucha i plecow) zamierzam kupic kostrium jednoczesciowy ale powiedziala mi babka ze promienie i tak dodtra do skory i ze musze kupic sobie bardzo wysoki filtr

OGOLNIE bylam 2 salonach, w pierszym zrobila mi probe LSD i mnie bolalo i teraz mam strupy
w tym gdzie ide jutro podobno robi bezbolesnie...

Edytowane przez ona24689
Czas edycji: 2012-04-13 o 09:46
ona24689 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując