2012-04-13, 09:01
|
|
AGA :)
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Napisane przez miss kitsch
Nie no tragedia, nie da się tego oglądać  Taki sprzęt dziunia w ręce trzyma i samowyzwalacza widocznie obsłużyć nie umie. Wszystkie zdjęcia z tzw. ręki  Rozumiem dwa czy trzy co jakiś czas, może dla urozmaicenia ale wszystkie? Mieszkanie widać bardzo ładne, jest na czym aparat postawić (jeśli nie posiada statywu) więc nie kumam konwencji...
Osobiście mnie coś takiego bardzo drażni i nie mam ochoty oglądać dalej, a szkoda bo dziewczyna dosyć ładnie się ubiera, trochę sztampowo przez co jest "rozmyta" jeśli wiecie co mam na myśli, ale przyjemnie dla oka 
W dodatku jest z Chrzanowa a to fajne miasteczko, no ale cóż... 
|
Cytat:
Napisane przez Bayje
Po zdjęciu z priflu konta zapowiada sie, że jest ładna - natomiast na blogu trudno znaleźć zdjęcie na którym by nie zasłaniała pół twarzy (aparatem) po 4 stronie zrezygnowałam poszukiwań
A co do w ogóle bloga i stylu - bardzo kobiece i bardzo podoba mi się.
Wczoraj szukałam sukienki którą mogłabym przeznaczyć na 'komunie' i wesele brata nic ciekawego a tam widziałam coś 'co mi by odpowiadało'  .
Dzięki za bloga 
|
Dużo traci wstawiając właśnie takie zdjęcia. Bo ubiera się fajnie. Lubię sobie popatrzeć
Cytat:
Napisane przez miss kitsch
Aż mnie tak naszło, kojarzycie takiego aktora Bartka Obuchowicza (gra w Julii Darka) - nie mogę się na niego napatrzeć taki jest brzydki, aż sobie kiedyś cały odcinek serialu obejrzałam żeby go obczaić bo mi się wierzyć nie chciało, że tak się zapuścił. Ale może to tylko moje wrażenie 
|
Ojoj! Nie tylko Twoje! Też kiedyś oglądałam odcinek tylko dla niego bo jak widziałam zajawki reklamowe to nie mogłam uwierzyć, że tak się zapuścił. Wygląda strasznieeee, fuj! Odrażająco wręcz!
|
|