Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-13, 09:24   #4547
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
a z Rossa przytargałam próbkę rozświetlacza w kremie kod młodości (to nowe w wersji z pompką) L'Oreala.
daj znać jak się sprawuje pamiętam, że Hexxana bardzo chwaliła całą serię Kod Młodości, może seria 25+ też będzie dobra
to serum chyba wzorowane jest na Idealiście (tak samo jak Idealia Vichy ) i działanie ma mieć podobne, ciekawe, czy nie daje efektu perły na twarzy
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Widziałyście nowe lakiery L'oreala? Mają takie cudne kolory. Skusiłam się na nudziaka różowawego z delikatnym srebrnym strassem. Jutro testy. Jeszcze co najmniej 2 kolory się wpraszają do mojej kosmetyczki, ale najpierw sprawdzę czy warto kupować.
widziałam przelotem, fajnie, że są nie za duże i jest spory wybór kolorów (choć chyba nie tak duży jak tu ) na pewno im się przyjrzę bliżej
a jak się nazywa Twój odcień? z opisu brzmi bardzo ładnie

w Rossmannie oglądałam też nowe deo w kulce Garnier: kokos, migdał, róża - fajnie, że kombinują z zapachami, ale te chyba będą gryźć z perfumami
sama chciałam się skusić na Clean Sensation, ale nie byłam przekonana do zapachu, muszę zrobić drugie podejście
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-04-13 o 09:27
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora