Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-13, 16:43   #11709
issabel1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

[QUOTE=jooasi;33509771]Żabulku staruszko to wszystkiego najlepszego Słońce i spełnienia kolejnych marzeń

a pamiętacie kiedyś nam tu wyszło że połowa z nas urodzona 13 albo dzień plus miesiąc daje 13 Mya też jest z 13 a u mnie 04.wrzesień to też daje 13
może 13 to liczba silikonowych księżniczek

Hej kobietki

No chyba faktycznie cos w tym jest bo ja tez 13 tyle ze grudzien

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ja już uskuteczniam sprzątanie na max z założeniem, ze przed op muszę mieć wszyyyyystko wypucowane, bo potem nie będę sprzątać długo

Ja do szpitala biorę spodnie z dresu i bluzę kupiłam taką cienką, dresową, bez kaptura żeby nie przeszkadzał jak się będę leżeć i oczywiście 2 rozmiary większą, żeby była luźna i nie ograniczała ruchów.

sherry to witaj w klubie sprzatajacych przed op ja juz wiekszosc ogarnelam teraz jeszcze szafy dziewczyn do przegladu
jak one rosna polowa ciuchow za mala

KasiaPolak ja wlasnie dzisiaj bylam na pobraniu krewki wiec wsio bede juz miala w komplecie we srode no i pozniej tylko czekac do niedzieli i na samolot i ziuuum

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

zabulek wszystkiego naj naj naj duzo zdrowka i slodyczy izula tobie zyczy