2012-04-13, 18:05
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
Napisane przez nena1984
hej laski!
na poczcie wstawiłam efekty dzisiejszej próbnej fryzury i makijażu. Z obydwu nie jestem do końca zadowolona. Jestem ciekawa waszych komentarzy. Fryzura wygląda jakby się miała za chwilę rozwalić. Ok jest efekt naturalności itp, nie ma ciężkich kokoloków, ale to chyba nie to. Od strony grzebyczka, prezentuje się jednak bardzo fajnie. Z fryzjerką doszłyśmy do wniosku, że jeśli uprę się na rozpuszczone, to na pewno będziemy musiały ciachnąć włosy o jakieś 10 -15 cm, bo są za długie i za ciężkie na skręt. Samo zrobienie włosów trwało 3 godziny
Makijaż jak na mój gust za mocny. Wiadomo że na zdjęciu taki nie wyszedł, ale na serio, jest bardzo mocny. No i makijażystka zrobiła coś czego nienawidzę, a mianowicie smokey cieniowany aż od jasnoszarego. Koncepcja była inna, no ale cóż... W świetle słonecznym wygląda bardzo ładnie no i dodatkowo zostałam pomalowana podkładem guerlain, który nie brudzi ubrań, rzeczywiście, testowałam na bluzce.
Wstawiam tylko jedną fotkę, reszta na gmailu (w tym w sukni ślubnej i welonie)
|
Nena a możesz mi powiedzieć gdzie się czesałaś i gdzie się malowałaś bo może ja też tam idę :/ a i mogła byś mi wysłać zdjęcia?
|
|
|