Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 10:50   #684
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ty lepiej nie stosuj takich metod

Dzień dobry jesuuuu, wstałam pół godziny za późno

Piję kawę i zmykam do pracy... miłego dnia!!!
Heroine no prooosze Cie metode chce taka zastosowac do chipsow i slodyczy, zezwalasz na to ? nie jestem samobojczynia, zeby zachowac sie jak ta kolezanka mojej mamy :P

Milego dnia w pracy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Meedzik- ciesze sie bardzo, ze waga w normie jestes zywym przykladem, tak jak wczoraj pisalam, ze nie mozna po osiagnieciu celu zaczac sie opieprzac i powiem Ci szczerze, ze Twoje zachowanie mi imponuje i uswiadamia ze nawet szczuple osoby musza dbac o swoja sylwetke. A to prowadzi do wiekszej motywacji i zmniejszenia uczucia "niesprawiedliwosci" na swiecie

POza tym, Agunia, Meedzik- ja dzisiaj tez robie domowe SPA hihihi pazury u rak i nog, ogolic nogi, ogarnac brwi, maseczke jakas zrobie, peeling wieczorem i porzadny balsam nawilzajacy musze znalesc i peeling enzymatyczny na buzie

I Agunia- gratulacje za 59!!!! )) Jak widac cwiczenia to klucz!

Zooska- rowniez zycze udanej imprezy, musisz sie troche pobawic a nie zamartwiac i super ze TZ sie stara, w takim razie macie o co walczyc. To pewnie kryzys. Jak dlugo jestescie ze soba? (Przepraszam umknela mi ta informacja )

Murka - biedna z ta reka jestes nie wiem nawet co Ci napisac pocieszajacego, bo nigdy tak nie mialam

LosingMyWay- wlasnie w glowie zrobilam sobie liste plusow i minusow...wiecej wyszlo minusow, a przewazyl nad tym jeszcze fakt, ze na prawde cholernie zle sie czuje po spotkaniach z nia. I jej ex bardziej zabiega o to zeby zza granicy przyjechac i mnie i TZa zobaczyc, spotkac sie, niz ona. Cos tu jest nie tak.

I poraz kolejny dziekuje dziewczynki za obiektywna ocene sytuacji na prawde mi pomogla

Ja wstalam ok 10... Zostalam brutalnie obudzona. Moja mamusia zaczela gotowac szyjki dla psow , zamknela sie w pokoju i zapomniala. Obudzil mnie smrod spalenizny i coraz wieksze kleby dymu ehhh kochana mamusia
Pozniej poszlysmy posadzic na dzialke 3 drzewka, takze mala rozgrzewke na dzien dobry mialam A przed chwila zjadlam owsianke z mlekiem, 1/4 banana i orzechami

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora