Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-14, 13:17   #737
promolcia
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

[QUOTE=effa_j;33524004]Za namowa Margoltki postanowila ujawnic sie kolejna eko maniaczka a na dodatek zakupoholiczka Mam cicha nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona A jako wkupne przedstawiam moja "mala" kolekcje [QUOTE]
piękna ta Twoja kolekcja

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Tak miałam tonik AE i czekam niecierpliwie aż znowu się pojawi w sprzedaży,bo pragnę go znowu miećTo jedyny tonik(a miałam ich kilkanaście)po którym widziałam,że coś robiNawilżał fantastycznie-porównywalnie do mgiełki właśnie.Lekko się lepił-również jak mgiełka.Używałam go równocześnie z olejem wspaniałym i nie wiem który z tych dwóch kosmetyków dobił moją resztę przebarwień i wpłynął na ujednolicenie kolorytu,ale tonik według obietnik producenta miał na nie wpłynąc,więc wiąże to z tonikiem
Doceniłam go jak zaczął mi się już kończyć,bo wcześniej strasznie mnie drażnił swoim lepieniem się.Daje mu 5+ i jak tylko się pojawi to znowu go kupię.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez anula_ga Pokaż wiadomość
A teraz wynik promocji żeli pod prysznic born to bio
Gruszeczke miałam wczesniej, ale tak ładnie razem wyglądają
Nie podpisuję, bo wszystko widać
sorki - myslałam, że sie pościki same połączą jak zwykle
ależ one cudnie razem wyglądją! słodziaki!

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Zamówiłam żele born to bio. Ostatni raz żel pod prysznic kupowałam w listopadzie (Suhadę) i do tej pory nic nie kupiłam, bo wszystko zużywałam. Nie miałam tego dużo, ale mi wolno schodzi. Teraz kończę drugie opakowanie Suhady i właśnie się zastanawiałam, co kupić. Dorwałam ostatnią sztukę mandarynki, szkoda, że już truskawki nie dorwałam. Wzięłam jeszcze manoi z kokosem i różę z jaśminem + to mleczko za 6 zł.
będzie kolejne kolorowiutko-kuszące zdjęcie
Cytat:
Napisane przez 123sciri Pokaż wiadomość
Wklejam moje ostatnie zakupy Z LF i helfów :
-9 mydełek z LF+2 mydelniczki (brak na zdjęciach bo już używane ale są śliczniusie)+ miękki balsam lemongrass (od razu pokochałam ten zapach )
- pasty do zębów Sante i Argiletz z zieloną glinką
-Khadi olejek Amla i szampon Amla
-dezodorant Lavera
-tusz do rzęs Lavera
-Kredka do oczu Sante
-Organicum olejek brązujący (ma śliczny owocowy zapach)
-AMB 2 fazowy koncentrat - ależ to ma ładny kolor

Doszły do mnie też jeszcze próbki z JMO głównie żel stylizujący pomarańczowy *5 (b. go lubię) i odżywka miód &hibiskus(mega regeneracja jak dla mnie)
ciekawa jestem opinii o tuszu...muszę się na jakiś zdecydować
promolcia jest offline Zgłoś do moderatora