Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-14, 20:05   #1818
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
To są takie jak do książek tak? Mogli by więcej takich gadzecikow dawać co by klienta na kazdym kroku przypominalo o Avon,
a ma ktoras LIDERKA te zeszyciki? po 3 zł chyba 5 sztuk? jakie one są w środku? Bo kuknełam sobie do przegladu lidera i widziałam, a jeszcze chcialam zapytac o plakaty, sa jakies fajne zgrabne plakaty z Avon? Bo pisalam do swojej liderki i mi odpisala ze jak cos bede chciala to moze mi to zamowic szok! no ale nawet nie wiem skąd jest, czy mi to przywiezie???Mogła by
o te zeszyciki z Przegladu pytasz?? nie bierz ich czasem- to porażka jakaś.. tam 4ry kartki czy cztery strony... zeszyt 16to-kartkowy jest chyba 2-3 razy grubszy - teraz jade na zakupy, potem dokładnie sprawdzę te zeszyty

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Kulki On duty są dostępne

Widziałyście zmiany na konsultantka.info? Nie ma już tam dostępnych ofert netto i AM.
a czemu nie są dostępne??
Rybko, Ty nie pisz tym przezroczystym, bo ciężko Cię czytać

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
wlasnie podpisalam umowe na lidera ) zobaczymy co z tego bedzie ma ktos moze przeglad dla lidera numer 57 dla katalogu 6 ?
na katalogowym jest, ale o ile mnie pamięć nie myli, to możesz z niego zamówić po osiągnięciu poziomu .. czyli w kolejnym katalogu po tym w którym wypełnisz kwalifikatory ... Liderki poprawcie mnie jeśli się mylę

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-04-14 o 20:07
dokia jest offline Zgłoś do moderatora