Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-15, 12:25   #2247
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja też na mojego nie narzekam, przyszedł po mnie o 24 jak wracałam z imprezy z przyjaciółką, Ona była pijana, ja juz trzeźwiałam, ale bał się i o mnie, i o nią i przyszedł, poszedł z nami do domu i poczekał, aż przyjaciółka zaśnie..
I tak powinno być Fajnego masz TŻ
Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Mój TŻ mnie denerwuje czasami ,gdy nie rozmawiamy ze sobą. Albo mało rozmawiamy. Ale strasznie jesteśmy za sobą. Mamy podobne charaktery. Podobny sposób myślenia. Nawet podobny styl pisania i jesteśmy wrażliwi. Ale ja szukam takiego chłopaka. I znalazłam. Jak go zobaczyłam po raz 1-wszy to nigdy nie pomyślałabym ,że będziemy razem. A później jak zaczęliśmy rozmawiać to mnie zainteresował sobą do tego stopnia ,że jesteśmy razem.
To fajnie. W sumie to tak powinno być, bo od razu ciężko ocenić człowieka, dopiero jak się go pozna itp. A uroda to nie wszystko. No a jak sie kogoś bliżej pozna, to choć nie jest dokładnie w naszym typie, żadnym Bradem Pittem (taki tam przykład bo akurat mnie nie rusza), ale też gdy nie uważamy go za odrażającego, to jak już się kogoś zacznie lubić to w naszych oczach pięknieje
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora