2012-04-15, 15:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
A i jeszcze jestem zła niesamowicie... chciałam się zapisać na 2 pierwsze kursy, więc weszłam na stronę jednej szkoły i chciałam zapłacić... wypełniłam formularz, wszystkie dane, dane z karty itp. Po czym wyskoczył mi jakiś błąd i było napisane "declined" i żeby sprawdzić dane karty. Ale wszystko było dobrze. Sprawdzam konto, a tam że pieniądze mi pobrali Jak to się nie wyjaśni w poniedziałek to chyba umrę, bo to było sporo kasy. Mam nadzieję, że mi to zwrócą...
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Ty to masz, co ekipa to ciekawsza 
|
No nie? Tam akurat mieli być ludzie, z którymi uwielbiam wychodzić, ale moja koleżanka zaprosiła tą nieciekawą trójkę. Nie wiem w ogóle skąd ona ich wytrzasnęła 
Cytat:
|
Kiedyś to było tak samo cholernie trudne, tylko wtedy nie było przekonania "jak mi się coś nie spodoba to fora ze dwora, rozwód i znajdę innego"...kiedyś ślub wiązał na zawsze pod każdym względem - moralnym, finansowym...wtedy się więcej wybaczało, utrzymanie rodziny było najważniejsze, to ona była priorytetem. Teraz mamy wyzwolone czasy, kobiety mogą odejść od bijącego je męża bez obaw że zostaną potępione, ale też wykorzystuje się tą wolność wyboru do szybkiego skreślania związku "bo tak"...
|
No fakt.
Czas edycji: 2012-04-15 o 15:20
|
|
|