2012-04-16, 17:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Witam w nowej części
Cytat:
Napisane przez Bika83
Pochwal się efektem.
Ja wypiłam kawę i biorę się za sprawdzanie zeszytów. Potem sprawdziany
|
powiedz mi w jakich klasach uczysz? (pewnie pisałaś ale mi umknęło)
bo potrzebuje pomocy kogoś kto uczy 1-3 bo muszę napisać konspekt jak wprowadzić literkę i nie wiem za bardzo jak
Cytat:
Napisane przez xxKasiax
Moje dzisiejsze zakupy
Strong ladny avatarek
|
super zakupki
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33578995]Zajrzałam do Was na chwilę, a tu już nowy wątek Nie mam kiedy Was nadrobić (w pracy mamy wizytację z kuratorium, więc jest szaleństwo z papierami, muszę uczyć się na piątkowy egz. z psychologii, pisać pracę zaliczeniową... ). Ale od czasu do czasu podczytuję - nie zapomniałam o Was. Pozdrowionka [/QUOTE]
fajnie, że do nas zajrzałaś powiedz mi a ty jakie klasy uczysz?
Cytat:
Napisane przez xxKasiax
Ja tez jestem
Wrocilam z wizytu od lekarza. Dziekuje wszystkim co kciuki trzymaly
Dzisiaj bylo troche na szybko, ale w sumie sama nie mam pytan narazie do Pani Dr. wiec najwazniejsze bylo dla mnie ze z dzidziusiem wszystko w porzadku Ulozony jest w poprzek, dlatego mam spac na prawej stronie, zeby glowka sie ulozyl w dol. Miala z was tak ktoras? Chyba jeszcze ma czas zeby sie obrocic Mam brac magnez, ale zapomnialam rezepty zabrac Podjade w nastepnym tygodniu po rezepte. No i szkoda tylko, ze nie powiedziala ile wazy tylko, ze mierzy ok. 27 cm
Po wizycie pochodzilismy po miescie i kupilam 2 bodziaki na 56 cm i jedne spodenki  Ja to zawsze cos wyszukam na przecenach No i szkoda mi bylo nie brac, jak tak tanio
Wklejam zdjecie synusia, ktory macha wszyskim ciociom
|
dzidzia śliczna i mam nadzieję, ze mały się obróci szybciutko na właściwą pozycję
strong ładny avatar, no i się nie gniewam, przecież skąd miałaś wiedzieć co mój tz robi
a dzisiaj mąż nie ugotował obiadu a był w domu więc porwał mnie na pizze. Rzadko mu się to zdarza więc jestem zadowolona
i jeszcze pytanie do dziewczyn ciężarnych/planujących jak to jest z apapem, można go brać czy nie? bo byłam dzisiaj u lekaża rodzinnego bo dalej boli mnie żołądek i powiedziałam, że staramy się o dzidzię i że nie chcę leków bo wiem, że tylko apap i no- spę można a ten jak na mnie ryknął, ż eapapu absolutnie nie można bo źle wpływa na płód i że to paracetamol więc może powodować krwawienia. Wiem, że on jest trochę przewrażliwiony bo sam ma chore dziecko ale zastanawiam się teraz czy nie zrezygnowac całkiem z apapu, chociaz jak boli mnie głowa to chociaż tym chciałam się ratować. Co wy na to?
|
|
|