Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 17:19   #154
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Melduje sie i ja Starej nie nadrobilam a w nowej juz 5 stron, malo wyrozumiale jestescie

Kasia sliczne malenstffo

Madzia ja jestem za ta kostka ze zwierzaczkami

Bikus
mam tak samo, chociaz zmeczenie mi przechdzi Mam nadzieje ze juz u Ciebie bedzie lepiej bo ty jakos 14 tydz juz masz
No dokładnie

Dopiero 1/4 sprawdzianów sprawdziłam a oczy już mi się zamykają i co gorsza ostatnio oprócz kawy piję też colę bo tylko po niech mi mdłości przechodzą

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Witam w nowej części

powiedz mi w jakich klasach uczysz? (pewnie pisałaś ale mi umknęło)
bo potrzebuje pomocy kogoś kto uczy 1-3 bo muszę napisać konspekt jak wprowadzić literkę i nie wiem za bardzo jak
Ach, no to trafiłaś na specjalistę w tej dziedzinie wszystko zależy od tego jaką metodą chcesz wprowadzić literkę, w pierwszej klasie jaką miałam wprowadzałam tak jak mnie uczono na metodyce, ale teraz już tylko metodą Dobrego Startu M. Bogdanowicz - polecam mam gdzieś w dokumentach stworzony konspekt do wprowadznenia "k" metodą dobrego startu - bo akurat miałąm dyrekcję na lekcji, jak chcesz to mogę Ci przesłać..... no chyba, że musisz mieć wg tradycyjnego toku.

Jakby co to pytaj chętnie pomogę bo uwielbiam swoją pracę

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a mnie właśnie wpadł tytuł na nową część :P Myślące, starające, czekające i wychowujące :P /
Super
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora