Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjerzy, których NIE polecamy-CZARNA LISTA
Cytat:
Napisane przez yourjust
Kraków
Ja odradzam salon "Joanna Kudyba Santorini" przy ul.Rydlówka.Może i mają dobre kosmetyki,ale ceny są kosmiczne + chciałam mieć wyprostowane włosy,natomiast pani wysuszyła je na szczotce,tak,że faktycznie były proste ale sianowate:/ Ogólnie jak dla mnie panowała tam taka "nadęta" atmosfera,jeśli wiecie,co mam na myśli. Pani bardzo chciała mnie mieć z głowy,miała mi wyrównać i pocieniować włosy, a machnęła je ledwo 4 razy nożyczkami ,w dodatku nie równo. Moje sugestie jak ciąć,olała. Gdy zaczęłam jej ponownie mówić jak chce,żeby mi ścięła włosy, pani machnęła nożyczkami po raz ostatni ,po prostu ściągnęła ze mnie pelerynę i bezczelnie powiedziała "dziękuję". Na pewno tam nie wrócę. Nie chcę robić żadnej anty-reklamy,może komuś innemu taki 'sposób strzyżenia" spasuje,ale ja byłam po tej wizycie bardzo,bardzo zawiedziona. Jedyny plus nowej fryzury był taki,że mi ładnie włosy pachniały,ale tej ceny nie było to raczej warte+ta rażąca bezczelność na koniec..
|
Także nie polecam tego salonu. Byłam tam dwa razy i za pierwszym byłam zadowolona. Troszkę krócej mnie obcięła niż chciałam, ale generalnie nie mogłam się do niczego doczepić.
Fryzjerka ta ciągle ogłasza się na różnych gruperach, gruponach itp., więc po blisko roku czasu, postanowiłam, że tam wrócę, kupiłam kolejny grupon, bo po co przepłacać i siedząc na fotelu, przyznałam się, głupia, że jestem w salonie drugi raz, na co pani na mnie naskoczyła, że tak nie wolno, że to tylko dla nowych klientów, że nie powinna mnie w ogóle obsługiwać... Poczułam się mega głupio, bo nic takiego w warunkach zakupu nie przeczytałam. Po czym tak mnie opitoliła, że przez najbliższy rok mam spokój z fryzjerem, zanim mi włosy odrosną. Zrobiła to złośliwie, z premedytacją. Taką mi grzywkę ciachnęła, że zaczyna się z tyłu głowy i jest takiej długości, że jeszcze przynajmniej przez pół roku nie zagarnę jej za ucho. Masakra. Nie polecam. Nadęta paniusia i tak yourjust napisała - na koniec chamskie "dziękuję", ściąga z ciebie fartuch i ani włosów pozostałych po strzyżeniu nie wyczyści, ani nic... Zdecydowanie nie polecam. Na pewno więcej się tam nie zjawię.