Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 18:52   #3516
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam o tym ze swoim facetem wczoraj. Powiedziałam mu o tym, co czuję, i tak jakoś lżej mi się zrobiło
Oby wszystko jak najszybciej się ułożyło

Dzięki Wam za słowa otuchy
BEDZIE dobrze)
masz kochajacego faceta, masz na kogo liczyc .
ja na poczatku bylam przerazona, mimo ze jestem z tż juz dlugo i planowalismy slub itd to jak zobacfzylam dwie kreski wiesz czego sie balam?ze mnie zostawi?teraz sie z tego smieje, jak mu powiedfzialam trzy dni pozniej to najpierw mnie wyzwal pozneij sie smial jak ja moglam tak pomyslec a ja mialam dziwna reakcje jakś sie balam ze mnie zostawi a jak nie zostawi to i tak bede sama bo ma taka prace ze 4 dni w tyg go nie ma.na szcescie tż wszystkomrozplanowal, przeprowadzamy s8ie blizej jego pracy by byc razem, bedziemy prawdziwa rodzinka wiec nie mialam zadnych podstaw do obaw bo przeciez sie kochamy i jest cudowny a ja marzylam b byc matka. ale zareagowalam inaczejco do tego czy sobie poradze to wiem ze nie mam innego wyjscie hehehhehe bo na ro0dzicow nie mam co liczyc, tesciowie mieszkaja daleko, tz wraca wieczorem z pracy wiec no niestety .ale damy rade wszystkie ty też
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora