2012-04-16, 18:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
Napisane przez jupik123456
Kupiłam test, zrobiłam i................ II mocne wyraźne czerwone kreseczki  po prostu zaraz oszlaeję ze szczęścia.     : jupi: 
Pierwszy powinien wiedzieć mąż, ale jemu powiem dopiero jak wróci w piątek a musiałam się tym szcęściem z kimś podzieliś więc mówię Wam.
Czyli udało się nam w 2 cyklu. Ale jestem szcześliwa.
|
OGROMNE GRATULACJE !!!  
Cytat:
Napisane przez jupik123456
W związku z moim ogromnym szcęściem mam do Was pytanie czy iść już do ginekologa ? Myślę że mogę być w 3 tygodniu więc czy USG już coś wykryje ?
I oczywiście martwie sie wypitym przeze mnie alkoholem na wyjezdzie  i jeszce w niedzielę wypiłam troche piwa z sokiem.
|
Myśle, że jeszcze nie będzie widać, ale jak chodzisz na fundusz to na pewno nie zaszkodzi tym bardziej, że różne są terminy 
Co do alkoholu to ja jestem piwosz, i szczerze mówiąc nie przejmuje się tym na początku nie piłam, bo sie bałam a teraz jak mam ochote to pije piwko i żyje normalnie, a gdy będzie dzidziuś nie bede miała wyrzutów sumienia. Zgodnie z sumieniem nie łykne alkoholu w ciąży, ale że jest planowana to dowiadujemy się o niej dość szybko i nie wydaje mi sie żeby jedno czy dwa piwa zdążyły zaszkodzić 
Cytat:
Napisane przez fabka26
Wcześniej niestety nie mieliśmy własnego mieszkania, więc nie było mowy o drugim dziecku. Wiem, że taka duża różnica między rodzeństwem nie jest dobra, może nie być już między nimi takiej mocnej więzi, ale nie chcę, żeby była sama w przyszłości. Poza tym ona uwielbia dzieciaki, przynajmniej na razie. Nawet biega codziennie do 2-letniej sąsiadki  [COLOR="Silver"]
|
Lepsza taka niż żadna Ja mam rodzeństwo i wiem jaka jestem pomocna siostrze.. a 7 lat różnicy 
Co do mnie to jakaś masakra. Dziś przyszły mi testy z allegro, bo kupiłam po kosztach "kindertest" no i przed chwilą zrobiłam jeden, żeby mieć pewność bo ostatnia miesiączka trwała 3 dni i nawet nie używałam wkładek.. no i wyszła jedna czerwoniuśka I i zaraz patrze a tam cien z cienia druga I ale nie zrobie wam zdjęcia bo to jest taki cień że nie zobaczycie myśle, że to poprostu cień drugiego śladu tej kreski a że mam inny test to na nim widocznie jest troche widoczna. Mimo wszystko z porannego moczu zrobie jeszcze raz i bede mieć pewność
Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-04-16 o 18:30
|
|
|