Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 20:55   #4153
rozowa1987
Zadomowienie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
No i jak potem nie wkurzać się na takie osoby?? No nie da się czasem wytrzymać. Teraz u teściów byliśmy i ona znowu o tym że dwie babki w domu siedzieć nie muszą jak mama może iść do pracy i zostawić dziecko swojej np mamie. Ja jej na coś takiego nigdy nie odpowiadam, no bo co mam jej odpowiedzieć, skoro nie chcę z nią dziecka zostawić,a ona drąży. Wiem o co jej chodzi, i może kiedyś naprawdę będę musiała skorzystać z jej pomocy ale w tej chwili nie chcę o tym myśleć, bo mi się krew gotuje.
ja mojej nie proponowałam pilnowania dziecka,ale ona juz sama zapowiedziała ze ona juz sie nie nadaje na pilnowanie dziecka bo już nie ma sił,bo pracuje i wogóle już wychowała dwójke.mój mąż ostatnio jej mówi że chrzciny jak co bę dą w lokalu,bo moaja mama pracuje w hotelu i załatwiła od osoby za 45 zł,a ona a po co jak można w mieszkniu zrobic tylko że ja mam 48 metrów a poz tym co jej do tego każdy robi według własnego uznania