2012-04-16, 20:55
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
No i jak potem nie wkurzać się na takie osoby?? No nie da się czasem wytrzymać. Teraz u teściów byliśmy i ona znowu o tym że dwie babki w domu siedzieć nie muszą jak mama może iść do pracy i zostawić dziecko swojej np mamie. Ja jej na coś takiego nigdy nie odpowiadam, no bo co mam jej odpowiedzieć, skoro nie chcę z nią dziecka zostawić,a ona drąży. Wiem o co jej chodzi, i może kiedyś naprawdę będę musiała skorzystać z jej pomocy ale w tej chwili nie chcę o tym myśleć, bo mi się krew gotuje.
|
ja mojej nie proponowałam pilnowania dziecka,ale ona juz sama zapowiedziała ze ona juz sie nie nadaje na pilnowanie dziecka bo już nie ma sił,bo pracuje i wogóle już wychowała dwójke.mój mąż ostatnio jej mówi że chrzciny jak co bę dą w lokalu,bo moaja mama pracuje w hotelu i załatwiła od osoby za 45 zł,a ona a po co jak można w mieszkniu zrobic tylko że ja mam 48 metrów a poz tym co jej do tego każdy robi według własnego uznania
|
|
|