Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 21:53   #1043
tikki85
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
wiadomosc do cziqi

"Maly ma 4kg 59cm i jak na razie grzeczny z cycka jeszcze nie jadl ale odruch ssania jest ale non stop spi. Rzeznia w kroku duzo szwow ale lekarz mnie tak ciasno Zszyl ze musial usuwac szew jeden:-] dzieki dziewczyny za kciuki przydaly sie mama byla mi bardzo pomocna ma porodowce Dupa mnie boli ale co zrobic. Dziewczyny zrobilam foto temu PrzystojniakOwi co mnie Zszyl wstawie pozniej:-D a tak ogolnie jestem zakochana w moim synu. Maz przywiozl bukiet kwiatow i Reklamowke Drozdzowek dumny jak paw . Lezymy na sali 2osobowej i Maly sie dossal "

Jaki słodziak . A jaki dorodny . Moja Niuńka będzie miała 60cm chyba w 2. miesiącu

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Ja mam wiesci od Guci - napisalam do niej eska co slychac i odpisala :

''Hejka i dziekuje za pamiec. U nas jako tako. Mnie dopadlo przeziebienie i ostatnio troche depresja... Do tego wczoraj Sandra spadla z hustawki i rozwalila brode i musimy isc do ortopedy bo krzywo stawia nogi. A Rita ma skok i prawie caly czas wisi na cycu. Generalnie musze sobie troche zycie znow ulozyc. Pozdrawiam. Usciskaj dziewczyny ode mnie ''
Pozdrowienia dla Guci