2012-04-16, 22:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
baby powariowałyście?! 4 dni mnie nie było i 25stron nadrabiania załamałam się i nadrobiłam z początku, ze środka i z końca
melduję, że doczekałam się garnków- są z...biste full profesjonalne tylko teraz czuję się lekko zagubiona. dzisiaj była inauguracja- robiłam (czytaj: odgrzewałam) moje popisowe danie(czytaj: jedyne które robię) czyli taaa taaa daaa dam: spagetti wyszło boskie
dziękuję Wam jeszcze raz
poza tym wymieniłam się z Sis na kompy żeby mogła na skaypie gruchać ze swoim facetem i jej ma zmieniony układ klawiatury i pisanie idzie mi jak krew z nosa
i uduszę Granatową i Lenkę bo nie chcą iść ze mną na fitness i mi chęci i szalona motywacja odpłynęły 
Witam wszystkie nowe Dziewczyny nadrabiając widzę że jak co niektóre nie miałyście problemu z wkręceniem się i dobrze. teraz tylko jakieś spotkanko trzeba zrobić, imprezkę sia lala
----> idę zaraz podejrzeć tamten wątek, a co! nie ma to jak dym i ploteczki
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma
Byłam w kinie na Nietykalnych i bardzo polecam. Od pierwszych scen zostałam oczarowana pracą kamery i ujęciami. Po kolejnych kilkunastu gdzieś zniknęło otoczenie, gdy zasłuchana w ścieżkę dźwiękową filmu chłonęłam historię. A historia poruszająca i pokrzepiająca. Opuściłam salę z roześmianą buzią (świetny humor i dużo dobrych, ciętych dowcipów) i rozlewającym się po całym ciele cieple. Naprawdę polecam 
|
nooooooooo to już nie mam wątpliwości jak poleca to osoba o tak wysublimowanym smaku filmowym i jakże ogromnym talencie do górnolotnych dyskusji o współczesnym produkcjach :hahah a:
Cytat:
Napisane przez Melka88
Dziewczyny, nie ma któraś blisko na ul. Eisenberga przy Mogilskim, albo do okolic Teatru Ludowego na NH ? Chciałabym sobie kupić Studencką na allegro, a można odebrać osobiście, tylko mam daleko  Chyba że wiecie, gdzie można kupić i pomożecie, bo w Delikatesach u Jacka koło mnie sobie życzą 11 zł za tabliczkę  To tutaj mam półtora 
|
ja też chcę studencką!
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma
|

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33562869]Mogę 28.04 zorganizować u mnie na działce grilla jeśli tylko miałybyście ochotę. Ma być ponoć ładnie (21 stopni) [/QUOTE]
mówiłaś że zrobisz pod koniec weekendu!
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress
27 wyjeżdżam 
Najwyżej potraktujcie tą imprezę jako wersję demo-tak samo jak parapetówkę GG 
|
powinnam była Cię upić żebyś nie zapamiętała
nie zacytował mi się post o kiecce ale tak, taką rozumiem pod pojęciem zwiewna dobrze zapamiętałam, że to Twoja? dasz przymierzyć? w ogóle nie wiem czy ja się nadaję do tego typu kiecek
Cytat:
Napisane przez ola_gie
Już myślałam, że będą elfy 
|
zabije! chyba mi go skutecznie obrzydziłyście
Cytat:
Napisane przez blair witch
|
o matko kochana! masakra!
jak teraz?
dobrze rozumiem że to płyn do soczewek? jeśli tak to jak może tak być że oko tak reaguje????
Cytat:
Napisane przez Malla
Śmieszne są te moje DWA koty 
|
serio? masz dwa? czyli teraz już może być duet Jack Daniels czy jak to ten Twój się nazywa bo może mi się whiskacze pomyliły
Cytat:
Napisane przez Ineso
Jak któraś otworzy jakiekolwiek zamówienie w tym miesiącu, to 
|
popieram!
|
|
|