Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki - część XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 22:05   #1920
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

baby powariowałyście?! 4 dni mnie nie było i 25stron nadrabiania załamałam się i nadrobiłam z początku, ze środka i z końca

melduję, że doczekałam się garnków- są z...biste full profesjonalne tylko teraz czuję się lekko zagubiona. dzisiaj była inauguracja- robiłam (czytaj: odgrzewałam) moje popisowe danie(czytaj: jedyne które robię) czyli taaa taaa daaa dam: spagetti wyszło boskie

dziękuję Wam jeszcze raz

poza tym wymieniłam się z Sis na kompy żeby mogła na skaypie gruchać ze swoim facetem i jej ma zmieniony układ klawiatury i pisanie idzie mi jak krew z nosa

i uduszę Granatową i Lenkę bo nie chcą iść ze mną na fitness i mi chęci i szalona motywacja odpłynęły

Witam wszystkie nowe Dziewczyny nadrabiając widzę że jak co niektóre nie miałyście problemu z wkręceniem się i dobrze. teraz tylko jakieś spotkanko trzeba zrobić, imprezkę sia lala
----> idę zaraz podejrzeć tamten wątek, a co! nie ma to jak dym i ploteczki

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

Byłam w kinie na Nietykalnych i bardzo polecam. Od pierwszych scen zostałam oczarowana pracą kamery i ujęciami. Po kolejnych kilkunastu gdzieś zniknęło otoczenie, gdy zasłuchana w ścieżkę dźwiękową filmu chłonęłam historię. A historia poruszająca i pokrzepiająca. Opuściłam salę z roześmianą buzią (świetny humor i dużo dobrych, ciętych dowcipów) i rozlewającym się po całym ciele cieple. Naprawdę polecam
nooooooooo to już nie mam wątpliwości jak poleca to osoba o tak wysublimowanym smaku filmowym i jakże ogromnym talencie do górnolotnych dyskusji o współczesnym produkcjach:hahah a:

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie ma któraś blisko na ul. Eisenberga przy Mogilskim, albo do okolic Teatru Ludowego na NH ? Chciałabym sobie kupić Studencką na allegro, a można odebrać osobiście, tylko mam daleko Chyba że wiecie, gdzie można kupić i pomożecie, bo w Delikatesach u Jacka koło mnie sobie życzą 11 zł za tabliczkę To tutaj mam półtora
ja też chcę studencką!

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33562869]Mogę 28.04 zorganizować u mnie na działce grilla jeśli tylko miałybyście ochotę. Ma być ponoć ładnie (21 stopni) [/QUOTE]
mówiłaś że zrobisz pod koniec weekendu!

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
27 wyjeżdżam
Najwyżej potraktujcie tą imprezę jako wersję demo-tak samo jak parapetówkę GG
powinnam była Cię upić żebyś nie zapamiętała
nie zacytował mi się post o kiecce ale tak, taką rozumiem pod pojęciem zwiewna dobrze zapamiętałam, że to Twoja? dasz przymierzyć? w ogóle nie wiem czy ja się nadaję do tego typu kiecek

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Już myślałam, że będą elfy
zabije! chyba mi go skutecznie obrzydziłyście

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Z własnej głupoty wylądowałam dziś w przychodni szpitala okulistycznego, mam poparzone oko, ban na soczewki na tydzień, i 3 krople do oczu, a najgorsze jest to że boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii jak cholera i siedzę i płaczę, a raczej leżę i płaczę i wyję nad własnym idiotyzmem I wyglądam jak wampir

Źle użyłam płynu od Ineso i mam poparzone oko lewe
o matko kochana! masakra!
jak teraz?

dobrze rozumiem że to płyn do soczewek? jeśli tak to jak może tak być że oko tak reaguje????

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Śmieszne są te moje DWA koty
serio? masz dwa? czyli teraz już może być duet Jack Daniels czy jak to ten Twój się nazywa bo może mi się whiskacze pomyliły

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

Jak któraś otworzy jakiekolwiek zamówienie w tym miesiącu, to
popieram!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora